Koji ste komplet Zorane Mihajlović? Rešite kviz i nasmejte našu današnju slavljenicu! (GIF)

Divan dan, divan dan

Koji ste komplet Zorane Mihajlović? Rešite kviz i nasmejte našu današnju slavljenicu! (GIF)

Potpredsednica Vlade u ostavci danas puni... E, to se ne govori. Ipak, red je da se čestita i nešto pokloni
Objavljeno: 17:12h
Sreeeeećaaaan roooođendaaaan! Vlade
Pa, čestitamo! Primao je beli luk, gutao Hag, prepuštao se: Koštunica napunio 72 banke! (FOTO) (VIDEO)
njene najzanimljivije izjave 1. Bila sam đak generacije, moje sveske su u muzeju škole.
2. Na nogama sam od 4.15...Na poslu sam do osam uveče, uvek mi fali još vremena. U kabinetu imam i nekoliko odela i malo šminke kako bih mogla sve da obavim.
3. Treba nam EU da bismo sebi i drugima pokazali koliko smo sposobni...Trebaju nam i šajkača, i laptop! I kajmak, i bela nemačka kobasica! I "plazma", i "mocart" kugle! 4. Izgleda da je moja slava važnija od Ivkove slave i da traje više od tri dana.
5. Hvala Bogu, dosad nisam imala nijednu saobraćajnu nezgodu. Doduše, imala sam nekoliko kazni za prebrzu vožnju, koje sam uredno platila, a, kao i većina žena, nekoliko puta sam i ogrebala auto.
6. Ono po čemu će neke prethodne vlade biti upamćene, a pogotovo ljudi koji su vodili saobraćaj, kao na primer inženjer Mrkonjić, jeste pravljenje autoputa iz njive u njivu.
Printscreen N1
7. Mesecima i danima mi slušamo i gledamo razne izjave našeg koalicionog partnera SPS i ćutimo... Za nas to nisu ljudi, već gotovo bednici.
8. Imamo 200 miliona tona pepela na deponijama, kojim može da se izgradi, na primer autoput od Beograda do Londona, dug 2.000 kilometara.
9. Sutra je Vidovdan, a Zaječarci danas slave Mostovdan... most predstavlja moderan projekat koji će se možda naći u nekoj od pesama na Gitarijadi.
10. Normalno je da kada ste dobra devojka, uvek je dugačak red.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.