OGLASILI SE FUNKCIONERI PSG KOJI SU NAPUSTILI POKRET: Podneli smo ostavke zbog nedopustivog odnosa prema ljudima, a ne zbog Đilasa!
Foto: Beta/Miloš Miškov

razočarani

OGLASILI SE FUNKCIONERI PSG KOJI SU NAPUSTILI POKRET: Podneli smo ostavke zbog nedopustivog odnosa prema ljudima, a ne zbog Đilasa!

Na pitanje da li posle njihovih ostavki postoji Odbor Pokreta slobodnih građana za Vojvodinu, oni su kazali da je to pitanje za Predsedništvo PSG

Objavljeno:

Dosadašnji funkcioneri Pokreta slobodnih građana (PSG) iz Vojvodine izjavili su danas da su podneli ostavke na funkcije u tom pokretu zbog "potpuno nedopustivog odnosa prema ljudima, a ne zbog Dragana Đilasa".

- Problema u PSG ima puno, i to više nije nikakva tajna.Razlozi naših odlazaka najmanje su oni koje navodi gospodin Veljanovski. Niko od nas u PSG nije ušao zbog gospodina Đilasa, pa niko zbog njega ni ne odlazi. Opširna pisma i analize naših razloga poslali smo predsedništvu Pokreta, a ukratko, to su: odnos prema politici i načinu vođenja organizacije, odnos prema Vojvodini i najviše odnos prema ljudima. Potpuno nedopustiv odnos prema ljudima - kazali su oni agenciji Beta. Ostavke su podneli član Predsedništva PSG i predsednik Odbora za Vojvodinu Nebojša Milenković, član Izvršnog odbora, Odbora za Vojvodinu i poverenik za Srednji Banat Branislav Guta Grubački i članica Izvršnog odbora, Odbora za Vojvodinu i poverenica za Južnu Bačku Zorana Šobot. Na pitanje da li posle njihovih ostavki postoji Odbor Pokreta slobodnih građana za Vojvodinu, oni su kazali da je to pitanje za Predsedništvo PSG. - A pošto je uz naše ostavke svoje tiho povlačenje najavio i njegov četvrti član, što je jasno da u ovom sastavu on, nažalost, više ne postoji - kazali su dosadašnji funkcioneri pokrajinskog Odbora PSG. Komentarišući tu odluku pokrajinskog rukovodstva, član Predsedništva PSG Rade Veljanovski kazao je ranije da je do razilaženja došlo jer Pokret nije prihvatio članstvo u Savezu za Srbiju koji formira bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Bonus video:

Nikola Nikodijević, intervju

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.