KOMŠIJE U HRTKOVCIMA SU PRESREĆNE ŠTO SAM TAMO KUPIO KUĆU: Šešelj pozajmio 40.000 EVRA!
Foto: Filip Plavčić

PAZARIO

KOMŠIJE U HRTKOVCIMA SU PRESREĆNE ŠTO SAM TAMO KUPIO KUĆU: Šešelj pozajmio 40.000 EVRA!

Kako navodi, u toj kući planira da otvori i glavnu kancelariju komiteta za njegovu odbranu

Objavljeno:

Lider SRS-a je za Alo! otkrio da je pre nekoliko dana pazario veliku kuću u centru Hrtkovaca, mestu gde je, prema presudi Haškog tribunala, počinio zločine protiv čovečnosti, kao i da planira da na toj adresi bude prijavljen!

Kuću, koja se nalazi na oko 300 metara od katoličke Crkve Svetog Klimenta, kako kaže, platio je 40.000 evra, a navodi da su Hrtkovčani oduševljeni što im je baš on došao u komšiluk.

- Prijaviću se na toj adresi, a ta kuća mi je trebala iz više razloga. Prvo, nikad u životu nisam bio vlasnik nikakve nekretnine i mislim da je vreme da nešto steknem, drugo, Hrtkovci mi se sviđaju i tamo imam posla. Komšije su vrlo lepo reagovale kad su me videle da sam gledao kuću i, iskreno, u Hrtkovcima vlada potpuno oduševljenje zbog mog dolaska. Zbog nekih problema koje sam imao sa bankom odlučio sam da je kupi moj sin Mihajlo. Kuću smo platili 40.000 - priča Šešelj, navodeći da je novac za kupovinu kuće pozajmio od prijatelja.

- Pare sam pozajmio od nekolicine ljudi, ukupno ih je pet, oni ne žele da im se imena pojavljuju u javnosti, a rekli su mi: „Vratićeš kad budeš mogao.“ Oni su divni ljudi, a i računaju da ja imam 70.000 dolara blokirano u Njujorku i 117.000 dolara u Sidneju, pa da to mora biti deblokirano i da ću moći da im vratim - kaže šef SRS-a.

Kako navodi, u toj kući planira da otvori i glavnu kancelariju komiteta za njegovu odbranu.

Bonus video ZASTRAŠUJUĆE! SVEDOČENJE DEVOJČICE (3) IZ VALJEVA KOJA JE BILA ŽRTVA PEDOFILA: Ovo je dokaz da MONSTRUMIMA niko ne može ništa!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.