PAAA, UGLAVNOM DA, TAKO DA, ONO U SUŠTINI...: Ovo je odgovor devojke koju su pitali zašto protestuje protiv Đilasa!
Foto: Espreso, Printscreen

šta reći?

PAAA, UGLAVNOM DA, TAKO DA, ONO U SUŠTINI...: Ovo je odgovor devojke koju su pitali zašto protestuje protiv Đilasa!

Još bolji od nje bio je dečko koji je na pitanje da li zna ko je pokrenuo celu priču oko protesta protiv Đilasa s teškim uzdisajem odgovorio je sa: "Uf"

Objavljeno:

Neposredno pred početak prve sednice Skupštine grada 9. maja, koja je od početka do kraja bila prilično burna zbog nerazumevanja opozicije i pozicije, grupa građana okupila se u parku na Trgu Nikole Pašića, gde su protestovali protiv Dragana Đilasa.

Međutim, osim transparenata na kojima je pisalo "Protiv fašizma i fašiste Đilasa", "Zini da ti kažem", "Fašista - Đitler", okupljeni građani nisu znali da objasne zašto su tu.

Iako su tvrdili da su se samoinicijativno okupili preko društvenim mreža, sudeći po svemu, a naročito po odgovorima koje su dali novinarima, to je bila grupa simpatizera vladajućih partija.

Tviteraši su ih nazvali "retardiranim botovima".

Naravno, na društvenim mrežama se odmah pojavio i snimak jedne devojke koja je "briljirala" svojim odgovorom. Daleko od njene "elokvencije" nisu bili ni drugi okupljeni građani.

Na pitanje novinarke: "Imate i trubu i sve, zašto ste došli?", mlada "buntovnica" rekla je: "Paaa, uglavnom da, tako da, ono, u suštini".

Dečko koji je takođe bio u masi, na pitanje da li zna ko je pokrenuo celu priču, s teškim uzdisajem odgovorio je sa: "Uf".

Bonus video:

Đorđo Žujović, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.