ŠEŠELJ OPRAVDAVA SINA NASILNIKA: Žujović iz LDP je dobro prošao! Da sam ja bio tu, ne bih odoleo da mu ZVEKNEM šamarčinu! (VIDEO)
Šešelj je rekao da nije video pretnje sina Nikole, i da je možda bilo neko figurativno izražavanje, Foto: Beta/Miloš Miškov, Fonet

Pretnje se nastavljaju, niko ne reaguje

ŠEŠELJ OPRAVDAVA SINA NASILNIKA: Žujović iz LDP je dobro prošao! Da sam ja bio tu, ne bih odoleo da mu ZVEKNEM šamarčinu! (VIDEO)

Liberalno demokratska partija (LDP) zatražila je hitnu reakciju nadležnih organa zbog pretnji smrću

Objavljeno:

Nikola Šešelj, stariji sin lidera radikala Vojislava Šešelja, posle incidenta u Hrtkovcima, kada su radikali napali funkcionera LDP-a koji je nosio plakat "Šešelj ratni zločinac", uputio je pretnje smrću Đorđu Žujoviću iz stranke LDP Čedomira Jovanovića.

foto: Printscreen

Liberalno demokratska partija (LDP) zatražila je hitnu reakciju nadležnih organa zbog pretnji smrću koje je njihovom aktivisti Đorđu Žujoviću uputio Nikola Šešelj, sin lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Kako komentariše pretnje smrću svog sina Nikole Šešelja upućene Đorđu Žujoviću, danas smo pitali lidera radikala Vojislava Šešelja, na pres - konferenciji u Narodnoj skupštini u Beogradu.

Lider radikala rekao je za "Espreso" kako ne zna o kakvim pretnjama se radi, te kako to nije video.

- Ne znam, ja to nisam video, možda je to bilo neko figurativno izražavanje - rekao je Vojislav Šešelj za "Espreso".

Dodao je još i kako mora priznati da je Đorđo Žujović dobro prošao i kako na tome može da se zahvali četvorici, petorici funkcionera SRS.

- Četiri, pet funkcionera SRS su intervenisali i zaustavili revoltirane građane - rekao je Šešelj.

Osvrnuo se, zatim, na incident u Hrtkovcima na kome su funkcioneri LDP-a raširili transparent na kome je pisalo "Šešelj ratni zločinac".

- Gde se ide na tuđi skup sa onakvom parolom? Ja da sam bio tu ne bih odoleo da ga ne zveknem bar jednom šamarčinom. Ali dobro, ta jedna vaspitna je u redu, ne bi valjalo da su teže telesne povrede - rekao je Šešelj za "Espreso".

Bonus Video:

Policija sprečava sukob radikala i LDP-a u Hrtkovcima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.