Aleksandra Jerkov: POLICIJA NAS JE IZJEDNAČILA SA RATNIM ZLOČINCEM! Policija sprečila predstavnike DS i LSV da priđu Jarku (VIDEO)
Aleksandra Jerkov, Foto: Espreso.co.rs

izrevoltirani su

Aleksandra Jerkov: POLICIJA NAS JE IZJEDNAČILA SA RATNIM ZLOČINCEM! Policija sprečila predstavnike DS i LSV da priđu Jarku (VIDEO)

Ponovo su sprečeni i kada su krenuli okolnim putem

Objavljeno:

Predstavnici Demokratske stranke Aleksandra Jerkov, Tomislav Žigmanov i Balša Božović danas nisu uspeli da priđu Jarku, a kamoli Hrtkovcima, u koje je trebalo da odu na misu.

Njihov prolazak je sprečen jer ih je policija dva puta sprečila da priđu tom mestu.

Celu izjavu poslanice DS-a možete pogledati ovde:

Aleksandra Jerkov je novinarima ispred policijskog kordona rekla da ih je prvo policija sprečila da priđu Jarku kada su išli glavnim putem preko Rume, a da su ponovo sprečeni i kada su krenuli okolnim putem.

- Policija nam je rekla da je Šešelj pušten da uđe u Jarak, a da mi ne možemo. Vraćamo se do naplatne rampe za autoput kako bismo ponovo pokušali da odemo tamo. Krenuli smo da prisustvujemo misi u Hrtkovcima, u dogovoru sa tamošnjom zajednicom - zaključila je Jerkov.

- Ovaj dan je pokazao kako je Vladi, SNS-u, odnosno Aleksandru Vučiću, lakše da blokiraju tri sela i pola Srema nego jednog ratnog zločinca. Krenuli smo u Hrtkovce na misu, da se solidarišemo sa našim sugrađanima, ali nam to policija nije dozvolila. Tako je izjednačila zločince sa nama kojimo smo hteli da branimo naše građane - izjavila je takođe Aleksandra Jerkov.

Bonus video:

Vojislav Šešelj drži govor ispred Hrtkovaca

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.