TUČA U HRTKOVCIMA: Sukob radikala i pripadnika LDP-a! Napadnut Đorđo Žujović! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Nije prošlo bez incidenata

TUČA U HRTKOVCIMA: Sukob radikala i pripadnika LDP-a! Napadnut Đorđo Žujović! (VIDEO)

Sve se dogodilo oko 11 časova kada su se na ulasku u Hrtkovce pojavili pripadnici i simpatizeri Liberalno demokratske stranke na čelu sa Đorđom Žujovićem

Objavljeno: 14:01h

Incidenti ispred ulaska u Hrtkovce! Došlo je do fizičkog obračuna između radikala koji su okupljeni oko Vojislava Šešelja, i pripadnika LDP-a.

Sve se dogodilo oko 11 časova kada su se na ulasku u Hrtkovce pojavili pripadnici i simpatizeri Liberalno demokratske stranke na čelu sa Đorđom Žujovićem.

Oni su tada raširili transparent na kome je pisalo "Šešelj ratni zločinac" i to je isprovociralo masu oko Šešelja, koja je krenula sa njim kako bi održali miting u Hrtkovcima povodom 26-godišnjice od mitinga u tom mestu.

Počelo je sa verbalnim prepucavanjima i psovkama, a potom je krenulo i guranje, šutirali su se automobili, a prema saznanjima našeg fotoreportera napadnut je i Đorđo Žujović.

POlicija je odmah reagovala i razdvojila sukobljene strane, te počela da rasteruje okupljenu masu.

Nakon toga su pripadnici LDP-a sprovedeni ka susednom selu, a policija je napravila živi zid između jednih i drugih, da bi potom ne bih moglo da dođe do kontakta.

Bonus video:

Aleksandra Jerkov obraćanje medijima na putu za Hrtkovce

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.