KENA O MITINGU U HRTKOVCIMA: Šešelj se vraća na mesto zločina, to je prozirna i jeftina igra! On je sramota za ovaj narod!
Kena je rekao da neće dozvoliti da nevini građani naše države prolaze ponovo kroz torturu i nasilje u Hrtkovcima, Foto: Stefan Jokić

oštro

KENA O MITINGU U HRTKOVCIMA: Šešelj se vraća na mesto zločina, to je prozirna i jeftina igra! On je sramota za ovaj narod!

Kena je rekao da Šešelj pravi incidente, divlja i najavljuje povratak na mesto zločina

Objavljeno:

Radoslav Milojčić Kena, narodni poslanik Demokratske stranke izjavio je da „Šešelj pravi incidente, divlja i najavljuje povratak na mesto zločina u Hrtkovce sa dozvolom svog đaka Aleksandra Vučića.“

- Vojislav Šešelj ne sme da bude narodni poslanik jer je ratni zločinac a njegov jedini način da opstane u javnosti jeste da pravi incidente, preti, divlja i najavljuje nemire. On sve radi isključivo sa dozvolom Aleksandra Vučića, svog đaka, jer Vučić kad želi poruši čitavu ulicu za noć a kamoli da da nalog da se oduzme mandat ratnom zločincu, što bi čak i bilo legalno i legitimno - rekao je Milojčić.

- Prozirna i jeftina je ovo igra, ali postaje jako opasna kada čovek koji je sejao zlo i mržnju želi da se vrati tamo gde je sve počelo i dodatno traumatizuje ljude koje je već terorisao. Vojislav Šešelj je sramota za ovaj narod i nećemo dozvoliti da nevini građani naše države prolaze ponovo kroz torturu i nasilje u Hrtkovcima - poručio je Radoslav Milojičić, narodni poslanik Demokratkse stranke.

Bonus video:

Aleksandar Šešelj, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.