AZDEJKOVIĆ I KRLE UHVATILI POPOVIĆA U SENDVIČ: Razvalili ga zbog diskriminacije gejeva!
Popović u sendviču, Foto: Fonet, Filip Plavčić

bez milosti

AZDEJKOVIĆ I KRLE UHVATILI POPOVIĆA U SENDVIČ: Razvalili ga zbog diskriminacije gejeva!

Nenad Popović protivi se uvozu gej slikovnica iz Hrvatske

Objavljeno:

Ministar Nenad Popović, u Vladi Srbije zadužen za inovacije i tehnološki razvoj, pre nekoliko dana na Tviteru je osudio uvoz gej slikovnice iz Hrvatske.

- U trenutku kada se kao država borimo na sve načine da podržimo rađanje, iz Hrvatske nam uvoze gej slikovnice! To pod hitno treba zaustaviti! Moramo da stanemo na put onima koji žele da nas ubede da je u redu da "ROKO IMA DVE MAME, A ANA DVOJICU TATA" - napisao je on, a ovaj tvit osudili su mnogi.

Jedan od njih je i gej aktivista, Predrag Azdejković koji je nakon objavljenog saopštenja Gej lezbejskog info centra saopštio da je po hitnom postupku podneo pritužbu protiv ovom ministra, nastavio je napade i na Tviteru.

Nekoliko tvitova uputio je upravo ministru Popoviću.

On tvrdi da se narodu ne može ugoditi...

"Potkačio" je i premijerku Anu Brnabić jer je, kako kaže, sramota što ona kao predstavnik LGBT zajednice ništa ne čini ovim povodom.

Nenad Popović tokom jučerašnjeg dana bio je sabijen u pravi sendvič, jer je na stranu Azdejkovića i cele LGBT zajednice stao i Nebojša Krstić, marketinški stručnjak blizak (svakoj) vlasti.

Osim što se složio s tim da se Popović treba sankcionisati, on je napisao i da njega treba rekonstruisati iz Vlade zbog primitivne i agresivne homofobije.

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Šta građani misle o Cecinim hitovima u udžbeniku?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.