ŠEŠELJ TEŠKO OPTUŽIO MINISTRA FINANSIJA: Dušan Vujović ima firme u Ukrajini koje obavljaju nelegalne poslove! Povezan je s UKRAJINSKIM NACISTIMA! (VIDEO)
Lider radikala optužio ministra Vujovića za malverzacije, Foto: Fonet

pljušte prozivke

ŠEŠELJ TEŠKO OPTUŽIO MINISTRA FINANSIJA: Dušan Vujović ima firme u Ukrajini koje obavljaju nelegalne poslove! Povezan je s UKRAJINSKIM NACISTIMA! (VIDEO)

Šešelj je rekao da su ovi poslovi za koje je optužio ministra u suprotnosti s njegovom funkcijom. U kabinetu ministra ne žele ništa da komentarišu

Objavljeno:

Lider radikala Vojislav Šešelj optužio je danas ministra finansija Dušana Vujovića da ima svoje firme u Ukrajini, koje obavljaju poslove koji nisu u skladu sa zakonom. Šešelj je rekao da je to u suprotnosti sa Vujovićevom ministarskom funkcijom, i da je zloupotrebljava.

- Otkrili smo još jednu aferu za ministra Vujovića, koji ima neke svoje firme u Ukrajini, koje obavljaju neke poslove koji nisu u skladu sa zakonom, a koji su u suprotnosti sa njegovom ministarskom funkcijom, i da on zloupotrebljava svoju ministarsku funkciju da bi ti poslovi bili što uspešniji - rekao je Šešelj.

Poslušajte Šešeljeve optužbe na račun ministra Dušana Vujovića:

Prema njegovim rečima, ministar Vujović se u Ukrajini povezao sa "političkim sledbenicima i ideološkim naslednicima ukrajinskih nacista koji su bili organizovani u SS".

- Ukrajinski nacisti su učinili razna zverstva i zločine, pre svega prema Jevrejima, masovno su ubijali ukrajinske Jevreje, likvidirali su patriote u Ukrajini, pravoslavce i sve one koji nisu hteli da pređu u katoličku veru. Takvi ljudi učestvuju danas u Kijevu, spadaju u najmoćnije i sa njima se povezao ministar Vujović, i on bi odmah trebalo da leti iz Vlade Srbije - rekao je Šešelj.

Na pitanje "Espresa" kakve dokaze za ovu optužbu ima, Šešelj je rekao da je valjda on čovek od poverenja.

- Pa ja sam valjda čovek od poverenja. Novinari u moje reči nikada nisu posumnjali, osim u slučaju gaženja hrvatske zastave - rekao je Šešelj.

Ovim povodom kontaktirali smo sa ministarstvom finansija i tražili komentar na optužbe lidera radikala Vojislava Šešelja, međutim, do objavljivanja ovog teksta oni nam nisu odgovorili.

Bonus video:

Aleksandar Šešelj, intervju

(Espeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.