Sedimo tako kod Lukašenka i odjednom u kancelariju ulazi 10 top MODELA! Odmah sam mu predložio... Ivica Dačić opet briljira (VIDEO)
Ivica Dačić, Foto: Fonet/Marija Oković

HIT!

Sedimo tako kod Lukašenka i odjednom u kancelariju ulazi 10 top MODELA! Odmah sam mu predložio... Ivica Dačić opet briljira (VIDEO)

On je rekao da je svaki od tih 10 modela nosio kafu ili čaj

Objavljeno:

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić gostujući u jutarnjem programu televizije Hepi rekao je kako je tokom svojih putovanja sretao sa brojnim lepim ženama širom sveta, a onda je ispričao i anegdotu iz Belorusije.

"Iako ljudi misle o Lukašenku da je dikrator, mogu samo da kažem da je Belorusija jedna veoma uređena zemlja, sa niskim procentom nezaposlenosti, čista. Kada smo bili u poseti, sastali smo se sa Lukašenkom, delegacije su počele da razgovaraju, a onda su se u jednom trenutku otvorila vrata i u prostoriju ušla 10 top modela, prave lepotice", ispričao je ministar Dačić.

On je nastavio da prepričava anegdotu, rekavši da je svaki od tih 10 modela nosio kafu ili čaj.

"Kada sam to video, odmah sam Lukašenku predložio da zamenimo zaposlene, da on meni da ove njegove devojke, a ja ću mu dati naše", rekao je u šali Dačić.

Ministar je takođe spomenuo i Mariju Zaharovu, portparolku ruskog Ministarstva spoljnih poslova, kojoj često kupuje poklone, među kojima je bio i jelek, pa se Marija tada našalila da joj je Ivica pogodio "mere".

Ivica Dačić i Marija Zaharova
Ivica Dačić i Marija Zaharova foto: Zorana Jevtić

Dačić je rekao da je razgovarao sa Zaharovom i da će predložiti da ona otvori Guču ove godine.

"Nedavno sam joj poklonio licidersko srce i ona mi je posle 2 dana poslala poruku 'da li se ovo jede?'. Nisam uspeo odmah da joj odgovorim, pa sam joj posle dva, tri sata poslao da je možda bolje da ne jede, jer ne znam šta tu stavljaju, i da ga bolje sačuva kao uspomenu. Ona mi je odmah odgovorila da je sada kasno i da ga je ipak pojela, srećom sve je dobro prošlo", rekao je kroz smeh srpski šef diplomatije.

BONUS VIDEO: Dobrosav Marić, direktor Filijale za grad Beograd o merama NSZZ

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.