BRUKA I STARA MULJAŽA! Molim DS da nam ne sprema Kenu za potpredsednika: Vesna Pešić iskritikovala DS!
Vesna Pešić je uputila kritiku na račun DS, Foto: Printscreen/N1

bez dlake na jeziku

BRUKA I STARA MULJAŽA! Molim DS da nam ne sprema Kenu za potpredsednika: Vesna Pešić iskritikovala DS!

Vesna Pešić ne štedi nikoga, a ovog puta na meti joj se naša Demokratska stranka

Objavljeno:

Sociolog i bivša političarka Vesna Pešić, koja je poznata po svom "britkom jeziku" ne štedi nikoga i uvek ima komentar na razne društveno-političke situacije. Ona je veoma aktivna na Tviteru, gde svakodnevno iznosi svoje mišljenje o raznim temama.

Ovog puta osvrnula se na Demokratsku stranku, koja treba da izabere novo rukovodstvo početkom juna, i iskritikovala eventualni izbor Demokratske stranke - Radoslava Milojičića Kenu za potpredsednika, Gordanu Čomić za predsednicu stranke za oporavak, ali i zapitala se šta je sa Demokratskom strankom i zašto opet tkvi izbori.

- Molim DS da nam ne sprema Kenu i slične "nove kadrove" za potpredsednika strane. Bruka i stara muljaža. Zar opet isto? Ok je rad u parlamentu Goce Čomić, neka nastavi, ali ne može biti predsednica za oporavak stranke. Šta je vama u DS, zar ne možete bez niskih strasti - pita se Vesna Pešić.

Da podsetimo, organizacioni odbor Demokratske stranke odlučio je da Izborna skupština stranke bude održana 2. juna u Beogradu.

Na Izbornoj skupštini DS će birati novog predsednika i novo rukovodstvo partije, uključujući svih pet potpredsednika, predsednika Političkog saveta, 40 članova stalnog sastava Glavnog odbora, devet članova Statutarne komisije i tri člana Nadzornog odbora.

Bonus video:

Nikola Šainović, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.