KAKO JE VUČIĆ REAGOVAO NA PORUKU IŠ IZ NIŠ? "Iš" nije pristojno, ime mi je Aleksandar
Aleksandar se ne odaziva na "iš", Foto: Fonet

bitka za aerodrom

KAKO JE VUČIĆ REAGOVAO NA PORUKU IŠ IZ NIŠ? "Iš" nije pristojno, ime mi je Aleksandar

"Naravno da ću da idem u Niš" - poručio je predsednik

Objavljeno: 13:54h

Bitno mi je šta misle građani Niša, ali ja mislim da Aerodrom "Konstantin Veliki" treba da pripadne državi, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je istakao da ako Aerodrom ne pripadne državi, onda ne može da se očekuju i traži pomoć države za njega.

Na pitanje da li će na njegov odlazak uticati najavljeni protesti uz parolu "Iš iz Niš", Vučić je rekao da "iš" i nije baš pristojno. "Naravno da ću da idem u Niš, ali neću moći da se zadržim koliko sam planirao, moram da sačekam predsednik Evropskog saveta Donalda Tuska u Beogradu", rekao je Vučić. Vučić je istakao i da za građane Niša ovo nije borba za Niš.

"Kako da se borite sa onima koji su uništili Niš i zatvorili sve fabrike. Ja idem u Niš da razgovaram sa onima koji su isterani iz fabrika i koji traže da im isplatim ono što oni nisu", rekao je on. On je objasnio da će razgovarati sa građanima koji traže pare koje su pre 12 godina zaradili, a oni su im ukrali. "I sada će ti koji su ukrali pare da kažu iš", upitao je Vučić, dodajući: "Ime mi je Aleksandar, ne odazivam se na to "iš"". Vučić je rekao da će u Niš doći sa ponosom kako bi otvorio jednu od fabrika, koju oni nisu ni sanjaliu da mogu da dovedu u Niš

Bonus video: ĐUKA OKUPIO POLITIČARE NA KRŠTENJU ĆERKE: Krstili malu Jelisavetu

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.