ŠEŠELJ OPET PROVOCIRA: Pošto mi ne veruju, MORAĆU PONOVO DA GAZIM ZASTAVU HRVATSKE!
Foto: photomaster

šešelj najavio reprizu

ŠEŠELJ OPET PROVOCIRA: Pošto mi ne veruju, MORAĆU PONOVO DA GAZIM ZASTAVU HRVATSKE!

- Zaista je neverovatno da vi sumnjate da se događaj desio, ali desio se, a čak i da se nije desio, efekat je sasvim solidan - dodao je lider radikala

Objavljeno: 14:05h

Lider SRS Vojislav Šešelj, dan posle incidenta sa hrvatskom zastavom u Skupštini Srbije, obratio se novinarima i rekao da će i dalje "pljuvati, gaziti i paliti zastavu hrvatske ustaške države", ali je glavna tema pres konferencije bila da li se to zaista i dogodilo, jer niko od novinara to nije video.

- E, ovo je prava zavera. Ja hoću novi sudski postupak, a vi kažete nije se desilo. Ne znam šta da vam dogovorim. Zašto bih izmislio? Da li mi baš svi novinari ne veruju? Ima li neko da veruje? - pitao je Šešelj.

Pošto novinari nisu odgovorili, Šešelj je zaključio:

- Niko? E, ovo je prava novinarska zavera danas. Moraćemo ponovo - rekao je Šešelj.

- Zaista je neverovatno da vi sumnjate da se događaj desio, ali desio se, a čak i da se nije desio, efekat je sasvim solidan - dodao je lider radikala.

On je naveo da je skupštinsko obezbeđenje videlo da se to dogodilo, te da su se radikali "rvali sa njima".

- Članovi delegacije su čuli kad sam im opsovao majku. Prvo sam rekao da sam im zgazio hrvatsku ustašku zastavu i onda sam im opsovao svima majku ustašku. A šta vi hoćete da kažete, da smo se izmislili, a budale nasele? Pa, to bi bilo izvanredno da je tako, ali nismo izmislili - rekao je Šešelj.

On je pozvao novinare da pitaju ministra unutrašnjih poslova da li ima snimak sa ulaza u Skupštinu.

Prethodno je naveo da "srpske patriote i časni Srbi podržavaju ono što su Filip Stojanović i on uradili pred Narodnom skupštinom" i primetio da se posle toga "digla i kuka i motika", te da su reagovali i predsednik Srbije, premijerka i predsednica Narodne skupštine.

- Kaže predsednik - ne moze se izvrgavati ruglu zastava nijedne suverene zemlje. E, može, jer pod tom zastavom je izvršena agresija na Republiku Srpsku Krajinu. 200.000 Srba je proterano, a nekoliko hiljada civila pobijeno i pod tom zastavom ustaški režim je proterao više od 300.000 Srba - rekao je on.

Šešelj je rekao da je SRS ponosna na svoj veliki miting od 6. maja 1992. godine i najavio da će ponovo u "srpskim Hrtkovcima" održati miting na Ðurđevdan.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pitali smo sugrađane da li smo siromašna nacija?

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.