ŠEŠELJ BRUKA SRBIJU SVOJIM PRIMITIVNIM PONAŠANJEM! Lider LDP-a osudio gaženje hrvatske zastave
Foto: Fonet

nova osuda

ŠEŠELJ BRUKA SRBIJU SVOJIM PRIMITIVNIM PONAŠANJEM! Lider LDP-a osudio gaženje hrvatske zastave

On je zatražio i da policija najavljeni skup radikala u Hrtkovcima zabrani, ali i upozorio da ako skup bude odobren, "neće biti održan, jer ćemo ga sprečiti"

Objavljeno:

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je večeras da je u napadu na hrvatske parlamentarce predsednik SRS Vojislav Šešelj obrukao Srbiju i svakog građanina, "još jednom služeći se primitivnim ponašanjem nedostojnog normalnog i razumnog čoveka, što Šešelj nikada nije ni bio".

- Gazeći hrvatsku zastavu i vređajući hrvatske poslanike samo je kompromitovao Srbiju u očima ljudi koji žive u našem susedstavu, svesno stvarajući tenzije koje treba da pogoršaju naše međusobne odnose - naveo je Jovanović u pisanoj izjavi medijima.

On je zatražio i da policija najavljeni skup radikala u Hrtkovcima zabrani, ali i upozorio da ako skup bude odobren, "neće biti održan, jer ćemo ga sprečiti".

- Država ima obaveze i način da stane na put Šešelju, a ako to ne uradi, u svakom trenutku ćemo reagovati na njegovo ludilo, i pokazati mu da u ovom društvu nema mesta za ratne zločince željne nove krvi, samo da bi zadovoljili svoj poriv za nasiljem i destrukcijom što nas je koštalo previše u prošlosti" rekao je Jovanović.

Predsednik LDP takođe zahteva od policije da hitno identifikuje i privede obezbeđenje Vojislava Šešelja, kao i njega, "zbog današnjeg fizičkog napada na Nenada Čanka".

"Ako je policija nesposobna da to uradi, onda ćemo biti prinuđeni da sami reagujemo, kako smo već to radili u prošlosti kada je u pitanju Šešelj i njegova horda sastavljena od nasilnika i primitivaca" rekao je Jovanović.

Kako je poručio potrebno je staviti tačku na "bahaćenje Vojislava Šešelja i sprečiti njegovo terorisanje cele zemlje i poštenih i pristojnih građana".

Bonus video:

Espreso intervju: Marko Bastać

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.