I VUČIĆ OSUDIO GAŽENJE HRVATSKE ZASTAVE! Šešeljev akt je štetan za Srbiju, mi to priznajemo i po tome se razlikujemo od Hrvata!
Aleksandar Vučić osudio Šešeljev akt, Foto: Beta

reakcije od predsednika!

I VUČIĆ OSUDIO GAŽENJE HRVATSKE ZASTAVE! Šešeljev akt je štetan za Srbiju, mi to priznajemo i po tome se razlikujemo od Hrvata!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da predstavnici Srba na Kosovu neće samostalno formirati Zajednicu srpskih opština (ZSO)

Objavljeno:

Predsednik se dotakao i Šešeljevog incidenta od danas, kada je gazio zastavu Republike Hrvatske.

- Sve je bilo štetno danas za Srbiju. Kao predsednik Republike Srbije osuđujem svaku vrstu nasilja, pretnje i gaženje zastave bilo koje suverene zemlje. To je vrlo loša poruka koju šaljemo kao narod! Postavlja se pitanje zašto smo to sebi dozvolili, ali ja na to nemam odgovor. Naše je da to osudimo i od toga se razlikujemo od Hrvata - naglasio je Vučić podsećajući se svoje poslednje posete Zagrebu kada se u okupljeni palili srpsku zastavu i kada su okupljeni uzvikivali "Vučić četnik".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da predstavnici Srba na Kosovu neće samostalno formirati Zajednicu srpskih opština (ZSO) 20. aprila kako su ranije najavljivali, već da će sačekati tri meseca kako je Priština najavila.

Bonus video: Espreso intervju: Marko Bastać

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.