NIŠTA LEPŠE OD DANA PROVEDENOG SA UNUCIMA! RUSKA ZASTAVA, ŠUBARE, DOBRO RASPOLOŽENJE: Ovako Karić provodi vreme u Beogradu! (VIDEO)
Bogoljub Karić u šetnji sa unucima, Foto: Printscreen

PORODICA NA PRVOM MESTU

NIŠTA LEPŠE OD DANA PROVEDENOG SA UNUCIMA! RUSKA ZASTAVA, ŠUBARE, DOBRO RASPOLOŽENJE: Ovako Karić provodi vreme u Beogradu! (VIDEO)

Bogoljub smatra da nema lepše stvari od šetnje i kvalitetno provedenog vremena sa porodicom

Objavljeno:

Bogoljub Karić je srpski političar i biznismen i predsednik političke stranke "Pokret snaga Srbije", iskoristio je lepo vreme i sunce, te je poveo unuke u popodnevnu šetnju. A, kako je Bogoljub svakodnevno veoma aktivan na društvenim mrežama, i ovog puta, radost je podelio sa svojim pratiocima!

Karić je u videu koji je podelio na svom Tviteru rekao da lepše stvari od šetnje i kvalitetno provedenog vremena sa porodicom. Karićevi unuci su, sudeći po šalovim koje su imali oko vrata pravi zvezdaši, a nosili su i rusku zastavu, pa su bili prava atrakcija.

- Sa unucima u šetnji po Beogradu i mogu vam reći da nema ništa lepše od lepog dana provedenog sa unucima! Kada su ovako lepi dani, najbolje je prošetati, ne samo da su ljudi srećniji i da je sve živnulo, nego vam je i puno srce kad vidite svoju prestonicu punu dece i naroda - napisao je ponosni deda posle šetnje sa svojim naslednicima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.