SPS HOĆE REKONSTRUKCIJU, pritisci padaju na Dačića: Pošto nema rekonstrukcije Vlade, može bar ove stranke!
Ivica Dačić, Foto: Dragana Udovičić

savetuju promene

SPS HOĆE REKONSTRUKCIJU, pritisci padaju na Dačića: Pošto nema rekonstrukcije Vlade, može bar ove stranke!

Ne stišava se bura u taboru socijalista

Objavljeno:

Vanja Vukić, savetnik Ivice Dačića i visoki funkcioner SPS-a, traži rekonstrukciju partije, a u tom zahtevu podržava ga i potpredsednik socijalista Novica Tončev.

- S obzirom da je odložena rekonstrukcija Vlade, nadam se da ćemo sada imati vremena za rekonstrukciju SPS-a - napisao je Vukić na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Sa Vukićevim stavom složio se i Novica Tončev, koji je za „Alo!” poručio da je dobro što je baš Vanja Vukić otvorio tu temu, jer on zna kako „iznutra diše SPS”.

- Drago mi je ukoliko sam iznošenjem svog mišljenja o beogradskim izborima podstakao inicijativu za debatu među mlađim kolegama u partiji. Na mlađima svet ostaje i dobro je što baš drug Vanja otvara ovu temu, jer dobro poznaje kako iznutra diše SPS i ko nanosi štetu partiji - kazao je Tončev, koji je za partijskog kolegu imao i jedan savet.

Novica Tončev
Novica Tončev foto: Marina Lopičić

- Preporučujem mu samo da bude pažljiv, jer rizikuje da bude predmet disciplinskog postupka, kao što se to meni dogodilo. Svako proleće služi za provetravanje kuće i čišćenje prašine, tako da metla mora da radi u SPS-u ako hoćemo da udahnemo svežeg vazduha - zaključio je potpredsednik socijalista.

Potpredsednik SPS-a Branko Ružić rekao je za naš list da je SPS u kontinuiranom procesu evolutivnih reformi još od 2006.

Branko Ružić
Branko Ružić foto: Stefan Jokić

- I za nas je najvažnije, ali i za građane i građanke Srbije, da svaki novonastali kvalitet daje rezultate i vodi ka zadovoljenju opšteg interesa - poručio je Ružić.

Podsećanja radi, nakon što je lider socijalista Ivica Dačić izjavio da će u SPS-u raditi politička metla zbog loših izbornih rezultata u Beogradu, na društvenim mrežama se na Antića obrušio baš Vanja Vukić.

Naime, Antić se na Tviteru zahvalio Beograđanima koji su na ponovljenim izborima glasali za njega, a na tu objavu reagovao je Vukić.

- Potpredsedniče i ministre, da li stvarno misliš da se nešto u poslednje dve nedelje promenilo, pa je narod uvideo da treba da nam da veću podršku, ili je ovo samo traženje opravdanja i izgovora da sve ostane isto? - upitao je Vukić Antića.

Bonus video:

SLAVIMO USKRS: Ivica Dačić vam čestita praznike i poziva da uz Kurir uzmete vredne poklone - osveštanu ikonu i raspeće Isusovo!

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.