ISMEVAJU VULINOVU UNIFORMU, A EVO ŠTA SU SAMI NEKAD NOSILI: Ovo su njihova najčudnija izdanja! (VIDEO)
Pogledajte smešna izdanja nekadašnjih ministara, Foto: Youtube printscreen/Ministarstvo odbrane

URNEBESNO

ISMEVAJU VULINOVU UNIFORMU, A EVO ŠTA SU SAMI NEKAD NOSILI: Ovo su njihova najčudnija izdanja! (VIDEO)

Bivši ministri odbrane su izgleda zaboravili da su se, za vreme svoje službe, i oni pojavljivali u sličnim, urnebesnim izdanjima

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin našao se na meti kritika javnosti, pre svega političara, zbog svoje "zaštitno tehničke odeće" koju su mnogi ismevali.

Među najglasnijima su bili opozicionari, koji kao da su zaboravili šta su nosili Boris Tadić i Dragan Šutanovac, koji su svojevremeno upravljali Ministarstvom odbrane.

Njihovi "kompleti" u najmanju ruku mogu da se uporede, po neobičnosti, sa Vulinovom garderobom, a, ako ćemo pošteno, neki ga i prevazilaze.

Podsetimo se najsmešnijih momenata nekadašnjih ministara odbrane:

Boris Tadić

Tadić je bio ministar odbrane od 2003. do aprila 2004, međutim njegova pojavljivanja u nezgrapnim uniformama ipak datiraju iz vremena kad je bio predsednik Srbije.

Recimo, Tadić je nosio odeću koja veoma liči na Vulinovo sporno odelo, u obilasku vojne baze Medvedice:

A godinu dana kasnije se u obilasku Kopnene zone bezbednosti na administrativnoj liniji prema Kosovu i Metohiji, pojavio u nečemu što je podsećalo na safari odelo i takođe je izgledalo čudno:

Boris Tadić
Boris Tadić foto: Ministarstvo odbrane

Slično je bio obučen i Ivica Dačić, tada ministar unutrašnjih poslova. A bizarno je da je Nebojša Šutanovac, tada ministar odbrane, jedini nije bio u uniformi, već u ležernom odelu:

Dragan Šutanovac

Šutanovac je bio ministar odbrane od 2007. do 2012. godine. I on je jednom prilikom obukao crnu uniformu koja nikome nije bila jasna. Izgledala je kao čudan skafander sa grbom na ramenu. Bilo je to u Novom Sadu 2010. godine.

Pogledajte:

Sa Tadićem, tadašnjim predsednikom, još jednom se pojavio u sličnoj odeći 2007. godine, na zajedničkoj obuci padobranskog bataljona Vojske Srbije i pripadnika Nacionalne garde američke države Ohajo.

Iste godine imao je sličan "stajling" u Vranju:

Bratislav Gašić

U periodu od 2014. i 2016. godine, Gašić je upravljao vojskom, a ni za njegovo vreme nije izostala crna uniforma koja ni njemu nije najbolje stajala.

Gašić na Kopaoniku 2015. godine
Gašić na Kopaoniku 2015. godinefoto: Ministarstvo odbrane

Zatim u Ražnju 2014. godine:

Kao i Tadić, i Gašić je poneo svoju verziju safari odela u vidu uniforme koju je nosio 2014. godine u Centralnoafričkoj republici. Iako uniforma odgovara prilici, i dalje Gašić izgleda u njoj pomalo smešno.

Gašić u Africi
Gašić u Africi foto: Ministarstvo odbrane

A evo i Vulina i Gašića u centru za migrante u Preševu:

Gašić i Vulin
Gašić i Vulin foto: Ministarstvo odbrane

U Preševu se Gašić pojavio i u zelenoj uniformi, a ovaj dizajn mu takođe nije dobro stajao, posebno smešne bile su njegove čizme:

Gašić u Preševu
Gašić u Preševu foto: Ministarstvo odbrane

Zoran Đorđević

Nekadašnjem ministru odbrane Đorđeviću uniforma zapravo nije loše stajala, ali imao je i on svoje "momente". Recimo, ovu čudnu kabanicu koju je nosio u maju 2016. godine:

Početkom prošle godine, Đorđević se pojavio u Nišu takođe u čuvenoj crnoj uniformi, ali za razliku od svoji prethodnika, on nije izgledao previše nezgrapno.

Đorđević u Nišu
Đorđević u Nišu foto: Ministarstvo odbrane

Na kraju, zaključujemo da često nije odelo problem, već osoba koja ga nosi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.