LOPOVI, OSTAVKE! Nišlije nezadovoljne skandirale političarima, Zoranu Mihajlović dočekali zvižducima! (VIDEO)
Mihajlovićeva i niški političari izviždani u Nišu, Foto: Printscreen / Youtube / marko novinar

građani ne odustajU!

LOPOVI, OSTAVKE! Nišlije nezadovoljne skandirale političarima, Zoranu Mihajlović dočekali zvižducima! (VIDEO)

Nimalo prijatan doček!

Objavljeno:

Nezadovoljne Nišlije juče su opet održale protest u Nišu, revoltirane odlukom Gradskog veća da se niški aerodrom "Konstantin Veliki" ustupi bez naknade državi.

Ogorčeni ovom odlukom, okupljeni građani su izviždali gradske funkcionere koji su ulazili u Gradsku kuću - načelnicu Nišavskog okruga Draganu Sotirovski, načelnika Uprave Ljubišu Janića, predsednika Opštine Pantelej Bratimira Vasiljevića…

Načelnica Nišavskog okruga, Dragana Sotirovski je pokušala da uđe u Gradsku većnicu, ali je zaustavila jedna gospođa. Nakon toga, Sotirovskoj je prišla i žena koja joj je poručila: "vi nas pljačkate, vi ste lopovi, dajte vi meni vašu platu, a vi živite kao ja pa da vas vidim" .

Pogledajte video:

Atmosfera je zaista bila napeta, a kada je gradonačelnik Darko Bulatović izašao da dočeka ministarku, sa istim "osuševljenjem" dočekan je i on, kao i Zorana Mihajlović sa kojom je imao sastanak zbog situacije koja se održava sa aerodormom "Konstantin Veliki".

Okupljeni građani su sa zvižducima i negodovanjem dočekali ministarku saobraćaja i potpredsednicu Vlade Srbije Zoranu Mihajlović i njenu pratnnju. Ulicama je odzvanjalao "Ostavke, ostavke", "Lopovi, lopovi", dok je Mihajlović prolazila pored građana Niša.

Pogledajte video:

Podsetimo, građani Niša su se četvrti dan za redom okupili ispred Gradske kuće kako bi stavili do znanja gradskim vlastima i ministarki Mihajlović da od aerodroma neće odustati.

BONUS VIDEO:

Pitali smo građane da li bi ratovali za Kosovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.