DORADIO SAM GLAVNI DEO PLANA, PRILAGODIO SAM GA MOM MEKŠEM STILU: Bivši član DJB otkrio da Radulović piše plan svom kandidatu za predsednika!
Radulović je Mihajloviću napisao plan rada, Foto: Printscreen, Fonet

da li je ovo tačno?

DORADIO SAM GLAVNI DEO PLANA, PRILAGODIO SAM GA MOM MEKŠEM STILU: Bivši član DJB otkrio da Radulović piše plan svom kandidatu za predsednika!

Na Tviteru je "isplivao" mejl koji je kandidat za predsednika ovog Pokreta Branislav Mihajlović poslao bivšem predsedniku

Objavljeno:

Krajem marta je glavni odbor Pokreta Dosta je bilo raspisao je izbore za predsednika. Tad je rečeno da se bivši predsednik Saša Radulović neće kandidovati. Međutim, izgleda da je Radulović i dalje glavni u ovom pokretu i da određuje svaki potez svojih članova.

Na Tviteru je "isplivao" mejl koji je kandidat za predsednika ovog Pokreta Branislav Mihajlović poslao bivšem predsedniku, a iz teksta u mejlu jasno se vidi da mu je Radulović napisao plan rada, a da mu ga je Mihajlović vratio, i, kako je rekao "prilagodio svom mekšem stilu".

- Saša, doradio sam glavni deo Plana. Prilagodio sam ga mom (mekšem) stilu. Više sam potencirao Za šta smo, nego protiv koga i čega smo. Pogledaj i interveniši gde treba. Pozdrav. Bane M - napisao je u mejlu Mihajlović.

Sve ovo na svoj Tviter okačio je bivši član Pokreta Dosta je bilo Nenad Božić, kojeg je Radulović s još dva poslanika isključio prošle sedmice iz Pokreta, zbog, kako su naveli "kršenja Statuta, vrednosti i principa DJB, nepoštovanja odluka organa stranke, pokušaja stvaranja klanova i urušavanja cele organizacije".

- Radulović piše program svom kandidatu za predsednika. Dragi @banem8 molim te da ne učestvuješ u ovoj farsi - napisao je Božić.

Bonus video:

Dragan Đilas, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.