Preko pola stola sam mu rekao: Ovo ti je poslednji put da si fizički pretio nekome... Čolaku PRETIO Đuriću, Vučić mu ZAPUŠIO USTA!
Vučić ispričao detalje sastanka, Foto: Damir Dervišagić

šta se događalo u Briselu

Preko pola stola sam mu rekao: Ovo ti je poslednji put da si fizički pretio nekome... Čolaku PRETIO Đuriću, Vučić mu ZAPUŠIO USTA!

U jednom trenutku Čolaku je počeo da preti Marku Ðuriću, jer je Ðurić imao komentar

Objavljeno: 21:21h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Bekim Čolaku, koji je na sastanku u Briselu 23. marta bio sa Hašimom Tačijem, pretio direktoru Kancelarije za KiM Marku Ðuriću.

Odbacujući "razne priče" o tajnim večerama u Parizu i Njujorku sa Tačijem, Vučić je rekao da su sastanak imali u petak u Briselu i da su razgovarali o strateškim stvarima.

Na sastanku su, kaže, bili on i Ðurić, Tači sa Čolakuom, kao i šefica evorpske diplomatije Federika Mogerini i Angelina Ajnhorst.

Marko Đurić
Marko Đurić foto: Aleksandar Jovanović Cile

U jednom trenutku, ispričao je, Čolaku je počeo da preti Marku Ðuriću, jer je Ðurić napravio komentar, i to bez reči, već samo izrazom lica.

- Ja sam preko pola stola rekao: ''Ovo ti je poslednji put da si fizički pretio nekome. Nemojte to da radite, ozbiljni ljudi ne razgovaraju na takav način. A, budeš li nastavio, kažem ti, to više nećeš moći da radiš'' - izneo je Vučić za TV Prvu.

Kako kaže, shvatio je da postoji netrpeljivost ne samo prema svima njima, već posebno prema Marku Ðuriću, jer je vredan, uporan i stalno ide na KiM.

- Nisam mogao da pomislim da je neko toliko van pameti da može da donosi odluke da nekoga prebija, izubija, skoro dovede do pravog krvoprolića, sukoba većih razmera. To je apsolutno iracionalna, neodgovorna i neozbiljna odluka - rekao je Vučić.

Bonus video

Espreso intervju, Saša Janković

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.