Ko napadne Srbiju, napao je Rusiju! Vučić otkriva šta je pričao sa VLADIMIROM PUTINOM!
Vučić otkriva o čemu je razgovarao sa Putinom, Foto: Printscreen

VUČIĆ SE OBRAĆA UŽIVO

Ko napadne Srbiju, napao je Rusiju! Vučić otkriva šta je pričao sa VLADIMIROM PUTINOM!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarali su danas skoro sat vremena o situaciji na Kosovu i Metohiji

Objavljeno: 18:22h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti odmah nakon razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, koji je vođen povodom poslednjih incidenata na Kosovu i Metohiji.

- Mi smo pre 30 minuta završili razgovor i ako smem to da kažem,

Putin je rekao da je Srbija najvažnija zemlja na Balkanu i u Evropi - rekao je Vučić i dodao da je po pitanju Kosova Putin veoma snažno osudio napad na Marka Đurića.

Putin je takođe poručio u razgovoru za Vučićem da Srbija može da računa na rusku pomoć u svakom mogućem obliku, da za Moskvu kad je reč o KiM važi samo Rezolucija 1244 UN i da su za nju drugi dokumenti ništavni. Predsednik Putin je predsedniku Vučiću naglasio da "ko napadne Srbiju, napao je Rusiju".

- Nemam više šta da krijem, suviše sam u politici, predsenik sam Srbije, i mog da govorim najotvorenije, da zavšim o razgovoru sa Putinom, dogovorili smo se da budemo u stalnom kontaktu, kao i sa predsednikom Lukašenkom. Izrazio sam saučešće u ime Srbije u vezi tragedije u tržnom centru. Imaćemo do sada najznačajniju i najvažniju podršku. Srećan sam što ne moramo da se izvinjavamo što je Marko Đurić uhapšen - ističe predsednik.

- Oni hoće po svaku cenu da uzmu sever Kosova. I da nam možda nekad daju Zajednicu srpskih opština. Znaju oni dokle smeju da idu. Budu li išli, dobiće odgovor. Milošević je izgubio Krajinu ćuteći, izgubio je i deo suverenineta nad Kosovom, kao što su i Tadić, Janković i ostali okrenuli glavu na drugu stranu - naglašava on.

Bonus video

Espreso intervju, Saša Janković

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.