ĐURIĆ POSLE BRUTALNE TORTURE: Teroristička banda vukla me po zemlji kao psa, a onda su pravili selfi!
Foto: Printscreen/Kurir tv

prvo obraćanje

ĐURIĆ POSLE BRUTALNE TORTURE: Teroristička banda vukla me po zemlji kao psa, a onda su pravili selfi!

Kasno sinoć Đuriću je ukazana prva medicinska pomoć u Krušumliji, nakon čega je prebačen za Beograd i zbrinut u Kliničkom centru Srbije

Objavljeno: 14:18h

Šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić razgovarao je danas na Andrićevom vencu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i predstavnicima Srpske liste, nakon čega se obratio javnosti.

Ovo je prvo Đurićevo pojavljivanje pred medijima nakon stravične torture koju je tokom jučerašnjeg dana preživeo u Kosovskoj Mitrovici, hapšenja, saslušanja u Prištini i potom proterivanja sa teritorije južne srpske pokrajine preko administrativnog prelaza Merdare.

On je na samom početku istakao da su "albanski separatisti u Prištini, uz podršku zapadnih krugova, na brutalan i nasilan način napali naš narod na severu KiM sa jasnim ciljem - da nasiljem i terorom, do zuba naoružanom falangom, zauzmu sever KiM".

Kasno sinoć Đuriću je ukazana prva medicinska pomoć u Krušumliji, nakon čega je prebačen za Beograd i zbrinut u Kliničkom centru Srbije.

Podsetimo, pripadnici zloglasne albanske specijalne jedinice ROSU juče popodne su upali u Mitrovački dvor gde je u toku bila konferencija šefa Kancelarije za KiM Marka Đurića i generalnog sekretara predsednika republike Nikole Selakovića, a snimci batinanja, šok bombi i gaženja golorukih građana ubrzo su obišli svet.

Bonus video:

Saša Janković, intervju

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.