Bio je samo u košulji, kravata mu je visila, a njega su vukli kao kera! OVAKO JE IZVRŠENA PRIMOPREDAJA MARKA ĐURIĆA na Merdarima! (VIDEO)
Đurić uhapšen danas posle 17.30, Foto: Reuter / Stringer

havarija na kosovu

Bio je samo u košulji, kravata mu je visila, a njega su vukli kao kera! OVAKO JE IZVRŠENA PRIMOPREDAJA MARKA ĐURIĆA na Merdarima! (VIDEO)

Srpska policija preuzela je Marka Đurića

Objavljeno:

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, uhapšen je danas od strane pripadnika specijalne jedinice Kosovske policije u Kosovskoj Mitrovici i sproveden na ispitivanje u policijsku stanicu u Prištini, nakon čega je proteran sa Kosova.

Srpska policija preuzela je Marka Đurića na Merdarima, a sada se pojavio i video snimak tog trenutka, kada Kosovska policija "predaje" Đurića srpskoj.

Naime, Đurića su dvojica policajaca držali za ruke, dok je treći išao pored. On je bio samo u košulji, dok je sako držao u ruci. Vrlo brzo, Đurić je sa srpskim policajcima otišao.

Pogledajte video:

Interesantna fotografija koja se pojavila, pokazuje da se Đurić nijednog trenutka, iako u rukama specijalaca naoružanih do zuba, nije plašio. Naime, on je kroz otvor na vratima vozila kosovoske policije izbacio palac, kao znak da je dobro.

Pogledajte fotografiju:

Marko Đurić u vozilu kosovkse policije
Marko Đurić u vozilu kosovkse policije foto: EPA Valdrin Xhemaj

BONUS VIDEO:

RASIM LJAJIĆ O HAPŠENJU MARKA ĐURIĆA: Moramo da budemo pribrani

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.