ALBANSKI TERORISTI NIKAD NISU PRESTALI SA DEJSTVIMA! O hapšenju Đurića oglasio se i Palma
Dragan Marković Palma, Foto: Damir Dervišagić

palma o kosovu

ALBANSKI TERORISTI NIKAD NISU PRESTALI SA DEJSTVIMA! O hapšenju Đurića oglasio se i Palma

Marković očekuje reagovanje Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija

Objavljeno:

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da, posle hapšenja direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, očekuje reagovanje Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

"Evropska unija ćuti i mi očekujemo hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN. To najviše svetsko političko telo mora da reaguje i konačno sve teroriste na svim delovima sveta nazove istim imenom", rekao je Marković.

Prema njegovim rečima, "albanski teroristi nikada nisu prestali sa dejstvima" i to pokazuje i današnji primer njihovog upada na srpsku teritoriju na Kosovu i Metohiji i hapšenja Đurića.

Kada je Haradinaj na pitanje o Zajednici srpskih opština ironično odgovorio da nije stigao da pročita Briselski sporazum napisan na jednoj i po strani, to je morao biti signal Briselu i Vašingtonu da kosovski Albanci neće da ispune ono što je potpisano i da će učiniti sve da izazovu incidente, što se i desilo, istakao je Marković.

"Još jednom apelujem na Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija da hitno reaguje i jasno označi kosovske Albance kao krivce za destabilizaciju stanja u ovom delu sveta" , rekao je Marković.

Bonus video:

KURIR TV EKSKLUZIVNO: Rosu specijalci pod teškim naoružanjem na severu Kosova!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.