KO NE PRIHVATI 28.000 NATO VOJNIKA I SRPSKU VOJSKU NA GRANICAMA, A POSLE 2 MESECA PRIHVATI 50.000, TAJ JE DEBIL: Funkcioner DS opleo po Miloševiću!
Kuzmanović nije štedeo reči, Foto: Profimedia, Dragana Udovičić

bez dlake na jeziku

KO NE PRIHVATI 28.000 NATO VOJNIKA I SRPSKU VOJSKU NA GRANICAMA, A POSLE 2 MESECA PRIHVATI 50.000, TAJ JE DEBIL: Funkcioner DS opleo po Miloševiću!

On se osvrnuo i na ideju da se podigne spomenik bivšem lideru SPS

Objavljeno:

Koordinator Centra za edukaciju Demokratske stranke Branimir Kuzmanović osvrnuo se na ideju da se podigne spomenik Slobodanu Miloševiću.

On je rekao da je toliko poštovalaca propagandnih floskula "ničim izazvane sankcije", "Milosrdni anđeo", "Evropa - Nato agresor" posle 18 godina, kao i da treba da se podigne spomenik bivšem predsedniku.

- Razmišljam nešto, i treba da se podigne spomenik Slobodanu Miloševiću. Toliko poštovalaca propagandih floskula "ničim izazvane sankcije", "Milosrdni anđeo", "EVROPA-NATO agresor"... nakon skoro 18 godina. Berlin 1963, da je bilo toliko SS propagande, i Hitler bi imao spomenik - napisao je Kuzmanović.

A onda je napisao da misli da su heroji bili svi, i na Košarama, i piloti koji su poletali u raspalim migovima, a da je političar koji ne prihvati 28.000 NATO vojnika i srpsku vojsku i policiju na granicama, a da nakon 2 meseca prihvati 50.000 je debil.

- Da se razumemo, mislim da su heroji bili svi... i na Košarama, i piloti koji su poletali u raspalim migovima, i oni nesrećni ljudi žrtvovani u RTS... Političar koji ne prihvati 28 000 NATO vojnika i srpsku vojsku i policiju na granicama, a da nakon 2 meseca prihvati 50 000 DEBIL - napisao je Kuzmanović.

Bonus video:

Saša Jankvoić, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.