Vuk Jeremić kaže da je član njegove stranke pretučen, naprednjak OPTUŽUJE KENU da mu je farbom uništio auto, a Kena tvrdi da su im aktivisti SNS PRETILI PIŠTOLJEM!
Jeremić i Milojčić optužuju aktiviste SNS za napade, Foto: Beta, Printscreen

ŠTA JE tu TAČNO?

Vuk Jeremić kaže da je član njegove stranke pretučen, naprednjak OPTUŽUJE KENU da mu je farbom uništio auto, a Kena tvrdi da su im aktivisti SNS PRETILI PIŠTOLJEM!

Opšti galimatijas u Smederevskoj Palanci pred lokalne izbore

Objavljeno: 15:53h

Vuk Jeremić, lider Narodne stranke tvrdi da je predsednik Izbornog štaba njegove partije prebijen u Smederevskoj Palanci, dok je predsednik Privremenog ograna iz Srpske napredne stranke (SNS), Nikola Vučen, optužio Radoslava Milojčića Kenu da mu je farbom uništio automobil, a Kena za "Espreso" kaže da to nije istina i odgovara kontraoptužbom!

Jeremić tvrdi da je potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Branko Malović organizovao prebijanje šefa Izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića.

- Mi smo praktično zagazili u fašizam. Batinanje političkih protivnika je nešto što je patentirano 30-tih godina prošlog veka u predgrađu Minhena - rekao je Jeremić, i dodao da će zbog ovog slučaja Narodna stranka podneti krivičnu prijavu.

Naprednjak Nikola Vučen je na društevnim mrežama, Radoslava Milojičića iz Demokratske stranke optužio je da mu je farbom uništio automobil i predizborni bilbord SNS-a.

- Ovako to rade ološi, kukavice i plašljivci. Večeras u 23:52 h prema zapisu sa video nadzora predstavnici Demokratske stranke predvođeni Radoslavom Milojičićem - Kenom su uništili nekoliko bilborda u gradu, počupali cveće ispred Opštine i uništili moj automobil. Cveće ćemo ujutru da posadimo, bilborde ćemo da obnovimo, automobil ćemo oprati i srediti. Ali Demokrate nikada neće oprati svoje obraze,oni će i dalje ostati prljavi i ukaljani doveka - napisao je Vučen na svom Fejsbuku.

Međutim, Radoslav Milojčić Kena za "Espreso" negira ove optužbe i kaže da ništa od ovih optužbi nije tačno, već da su njihove aktiviste napali iz Srpske napredne stranke.

foto: Printscreen

- To nije istina. On je lažov. Pa najbolje da ja idem po gradu i šaram zidove i kola. Našim aktivistima su pretili pištoljem iz SNS-a. Išarali su nam sve bilborde, plakate i to se svakodnevno dešava - rekao je Milojčić za "Espreso".

Bonus video:

Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.