SUVIŠE SAMOPROMOCIJE, GURAJU SVOJU AGENDU: Ana menja ministre!
Foto: Fonet

najavila

SUVIŠE SAMOPROMOCIJE, GURAJU SVOJU AGENDU: Ana menja ministre!

Kako je rekla, rekonstrukcija je neophodna kako se "ne bi ugrozilo efikasno funkcionisanje vlade"

Objavljeno:

Rekonstrukcija je neophodna da bi vlada funkcionisala kao tim, i želim da počne što pre i što pre se završi, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Kako je rekla, rekonstrukcija je neophodna kako se "ne bi ugrozilo efikasno funkcionisanje vlade".

Zato je, kaže, i zamolila predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se sastanu u najkraćem roku po njegovom povratku iz Brisela, kako bi se sa njim konsultovala u vezi sa personalnim rešenjima.

Brnabićeva je na pitanje novinara rekla da misli da u vladi postoje oni kod kojih je prevelika sujeta, koji nisu timski igrači i imaju možda malo više samopromocije, dok je njen prvi i osnovni kriterijum da ima timske igrače koji sve podređuju timu. "Imaju suviše samopromocije i guraju ličnu agendu, a ne Vladinu", rekla je Ana Brnabić i ocenila da je građanima dosta toga i da to može da izgleda kao "da su građani tu zbog nas, a ne mi zbog njih". Navela je da je "Vlada tu samo zbog građana i njih ne treba da brine ko se sa kim voli ili ne voli u Vladi i ko se sa kim svađa i najbolje svađa, i to ne treba da zanima građane". Na pitanje da kaže na koga je mislila ona je odgovorila da je dovoljno rekla i da je njen prvi kriterijum pri izboru članova Vlade da ima timske igrače koji sve podređuju zajedničkom cilju.

Bonus video:

Da li je Sloba ubijen u Hagu ili je još živ? Sve teorije zavere o smrti Miloševića!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.