HIRURG SRBIMA UPUTIO NAJSNAŽNIJU PORUKU: Evo šta je rekao vođa NOĆNIH VUKOVA
Hirurg je uputio snažnu poruku, Foto: Nightwolves.ru

Noćni vukovi

HIRURG SRBIMA UPUTIO NAJSNAŽNIJU PORUKU: Evo šta je rekao vođa NOĆNIH VUKOVA

BiH je jedna u nizu zemalja koja je zabranila ulazak Zaldostanovu i Saviću, a direktor Službe za poslove sa strancima BiH Slobodan Ujić obrazložio je da je "reč je o osobama koje su pretnja po sigurnost"

Objavljeno:

Ruski bajkeri "Noćni vukovi" boraviće na trodnevnoj turneji u BiH, iako je njihovom vodji Aleksandru Zaldostanovu, zvanom Hirurg, zabranjen ulazak u BiH, pošto je proglašen opasnošću po nacionalnu bezbednost. Po istom osnovu u BiH je zabranjen ulazak i Saši Saviću, vodji "Noćnih vukova" u Srbiji. - Tura će se održati, čak i bez mene, ali je oni ne mogu zaustaviti - izjavio je za agenciju Interfaks Zaldastanov, koji je navodno jedan od najboljih prijatelja ruskog predsjednika Vladimira Putina. U okviru devetodnevne rute "Ruski Balkan", članovi ove bajkerske grupe preći će maršrutu od 2.000 kilometara koja obuhvata: Beograd - Novi Sad - Frušku Goru - Bijeljinu - Brčko - Banjaluku - Doboj - Valjevo - Čačak - Kruševac - Niš - Belu Palanku - Ćupriju - Jagodinu - Kragujevac - Belu Crkvu - Beograd.

Kako je najavljeno, oni bi danas trebalo da stignu u Bijeljinu, odakle će otići za Brčko, a sutra bi trebalo da stignu u Banjaluku. U Doboju bi trebalo da borave 22. marta, odakle će se vratiti za Sbiju. BiH je jedna u nizu zemalja koja je zabranila ulazak Zaldostanovu i Saviću, a direktor Službe za poslove sa strancima BiH Slobodan Ujić obrazložio je da je "reč je o osobama koje su pretnja po sigurnost". Mediji u BiH su objavili da će "Noćni vukovi", njih oko 20, koliko ih dolazi u tu zemlju, biti posebno tretirani pri ulasku i tokom boravka u BiH. - Mi ne možemo reći da oni u punom smislu reči predstavljaju pretnju po sigurnost BiH, ali neke izjave, neke disidentne tonove i neke njihove nagoveštaje možemo dovesti u kontekst mogućih podizanja tenzija u BiH - rekao je ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić. Prema njegovim rečima, ne bi bio sporan dolazak klasičnih moto bajkera u BiH.

Bonus video:

UŽAS NA VRAČARU! U dvorištu porodične kuće pronađeno telo muškarca!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.