HAOS U SKUPŠTINI, PLJUŠTE PROZIVKE: Ti si ĐUBRE I ŠLJAM! Tek što su seli, poslanici se posvađali na KRV I NOŽ!
SKUPŠTINA SRBIJE, Foto: Zorana Jevtić

NIJE IM DUGO TREBALO!

HAOS U SKUPŠTINI, PLJUŠTE PROZIVKE: Ti si ĐUBRE I ŠLJAM! Tek što su seli, poslanici se posvađali na KRV I NOŽ!

Oštar rečnik, dobacivanja, prepucavanja i ostalo što ne ide na čast najvažnijoj demokratskoj instituciji, ali je odavno deo političkog folklora, građani su mogli čuti u više navrata tokom direktnog prenosa sednice

Objavljeno:

Poslanici su se u utorak, posle duže pauze i beogradskih izbora, vratili u klupe, a nije im bilo potrebno mnogo vremena da počnu da se međusobno vređaju.

Oštar rečnik, dobacivanja, prepucavanja i ostalo što ne ide na čast najvažnijoj demokratskoj instituciji, ali je odavno deo političkog folklora, građani su mogli čuti u više navrata tokom direktnog prenosa sednice.

Nakon pitanja ministru policije Nebojši Stefanoviću o neizlasku policije na teren po prijavi da "crni džipovi bez tablica kruže po Boru" tokom izbora, za koje on kaže da su "potpuna izmišljotina", u kratak sukob su ušli šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović i lider Nove stranke Zoran Živković.

Kako prenose agencije, nakon što je Stefanović je upitao "da li je zabranjeno inače da se neko crnim džipom kreće gradom" i naveo da policija piše kazne onima koji nemaju tablice, Martinović je iz klupe dobacio da "Živković ima takav džip", na šta mu je Živković doviknuo: "Čibe!" Nešto kasnije, poslanik SNS Srbislav Filipović je tokom polemike o izborima i nepravilnostima u Beogradu rekao da je "opozicija raspala i propala" i da dve godine govori sve najgore o SNS i Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Filipović je rekao da je opozicija bila na vlasti u "zlatno vreme cvetanja džipova, privatnih interesa i zidanja vila", zatim je pohvalio zakonske predloge koji su obrazlagani u skupštini i rekao: "Čuli smo sve one detalje koje javnost treba da zna, ali je potrebno i da ovde jednom skinemo rukavice i da pokažemo da SNS nema čega da se stidi pred vama, jer ste vi najgori politički šljam koji je postojao u istoriji Srbije. I kao takvi ste i završili na ovim izborima, sa nula, jedan i dva odsto. Na sledećim više nećete ni postojati", rekao je Filipović.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.