Ministar Vulin: Trebalo bi rekonstruisati Vladu Srbije
Minstar odbrane Aleksandar Vulin, Foto: Fonet

ideja

Ministar Vulin: Trebalo bi rekonstruisati Vladu Srbije

Ja sam uvek raspoložen za to da se proceni rad svakog od ministara i da se na osnovu toga, naravno obezbede i bolja rešenja, ili da se pohvale oni koji su zaslužili pohvale za svoj rad.

Objavljeno:

Na pitanje novinara da li očekuje rekonstrukcijuVlade Srbije ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da smatra da do rekonstrukcije Vlade može i treba da dođe.

- Ja sam uvek raspoložen za to da se proceni rad svakog od ministara i da se na osnovu toga, naravno obezbede i bolja rešenja, ili da se pohvale oni koji su zaslužili pohvale za svoj rad. Ne treba ni da vas podsećam da sam ja smatrao da je potrebno imati i parlamentarne izbore zajedno sa lokalnim, i to je zapravo odgovor na vaše pitanje - rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Na pitanje kako bi ocenio svoj rad on je istakao da njega ocenjuju građani Srbije, na prvom mestu oni koji su ga izabrali.

- Naravno da vrhovni komandant i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić treba da ima zadnju reč, jer je čovek kome Srbija najviše veruje i za koga glasa. I premijerka, ali postoji gradacija odgovornosti i pre svega to treba da učini onaj ko nosi listu i za koga Srbi glasaju, i onaj ko može da kaže da je njegova politička vizija okupila i našu listu i formirala ovu Vladu - rekao je ministar Vulin i dodao da mu je čast što obavlja posao ministra odbrane.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.