DAČIĆ PRAVI ČISTKU U SPS: Neophodne reforme nakon malog broja glasova osvojenih u Beogradu
Ivica Dačić besan zbog rezultata na lokalnim izborima, Foto: EPA

nAJAVIO ČISTKU

DAČIĆ PRAVI ČISTKU U SPS: Neophodne reforme nakon malog broja glasova osvojenih u Beogradu

Radiće 'metla' po partiji. Za neke bi mnogo bolje bilo da više ne budu na funkcijama

Objavljeno: 07.03.2018. 11:09h
  • 44

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je da su toj partiji neophodne reforme nakon malog broja glasova osvojenih na nedeljnim gradskim izborima u Beogradu.

- Radiće 'metla' po partiji. Za neke bi mnogo bolje bilo da više ne budu na funkcijama. Dok sam se bavio državnim poslovima neki su se krili iza mog ličnog rejtinga, ne radeći ništa na terenu. E, više neće moći - kazao je Dačić u intervju za današnje izdanje lista "Večernje novosti".

Dačić je svojim partijskim kolegama zamerio to što nisu bolje iskoristili njegov rejting, a procenjuje da je trebalo da osvoje bar tri odsto glasova više.


Lista "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS), Dragan Marković Palma Jedinstvena Srbija (JS)" osvojila je na izborima u Beogradu 6,13 odsto ili 49.895 glasova, odnosno osam mandata, a izgubili su osam mandata u odnosu na prethodni saziv Skupštine grada.

Socijalistička partija Srbije je na prethodnim izborima za odbornike Skupštine grada Beograda osvojila ukupno 16 mandata kada su takođe nastupili u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, ali i sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije.

Bonus video:

Saobraćajna nesreća kod Bubanj Potoka

(Espreso.rs / Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media