ODRŽI REČ! POVUCI SE! Akademik pozvao Sašu Jankovića da ispoštuje dato obećanje!
Nekada bili saborci, a danas..., Foto: Fonet

pala prozivka

ODRŽI REČ! POVUCI SE! Akademik pozvao Sašu Jankovića da ispoštuje dato obećanje!

Za poraz će biti jasno da sam ja odgovoran

Objavljeno: 10:27h

Akademik Dušan Teodorović pozvao je Sašu Jankovića, lidera Pokreta slobodnih građana, da se povuče posle poraza na lokalnim izborima u Beogradu.

Teodorović je takođe, Jankovića podsetio na njegovu prošlogodišnju izjavu da će biti najodgovorniji u slučaju neuspeha na beogradskim izborima.

"Da, odgovoran si. Održi reč i povuci se", napisao je Teodorović u utorak na Tviteru. On je postavio i link za tekst u kojem stoji pomenuta Jankovićeva izjava. Janković je u intervjuu za "Nedeljnik" iz juna prošle godine poručio da će, za eventualni poraz opozicije na predstojecim izborima u Beogradu, on biti odgovoran. "Za poraz će biti jasno da sam ja odgovoran", izjavio je on tada.

Podsetimo, nakon izbora koji su u Beogradu održani u nedelju 4. marta, prema zvaničnim rezultatima GIK, lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo BG" osvojila je najviše glasova - 44,99. Cenzus su prešle i liste "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" sa osvojenih 18,93 odsto, "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik" sa 9,01 odsto kao i lista "Ivica Dačić - SPS - Dragan Marković Palma - JS" sa 6,13 odsto osvojenih glasova.

Sve ostale liste koje su učestvovale na izborima, ostale su ispod cenzusa.

Takođe, treba podsetiti i na to da je zbog izbornog debakla juče ostavku podnelo i celokupno predsedništvo Dosta je bilo.

Bonus video:

(KURIR TV) POSLEDNJI IZBORI DA SE GLASA ZA JEDNOG ČOVEKA! Šapić traži od Vučića da ispuni obećanje

(Espreso.co.rs / Agencije / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.