MARIĆ ZA ESPRESO: Boško je hteo SKANDAL! Poslao mi je poruku u ponoć da se ZAHVALI na pozivu! Odgovorio sam mu da NIKAKVOG POZIVA nije bilo!
Marić demantuje da je zvao Obradovića na gostovanje, Foto: Vladimir Sporčić, Fonet

demanti

MARIĆ ZA ESPRESO: Boško je hteo SKANDAL! Poslao mi je poruku u ponoć da se ZAHVALI na pozivu! Odgovorio sam mu da NIKAKVOG POZIVA nije bilo!

Marić kaže da su otišli kad su videli da ne mogu da izazovu incident

Objavljeno: 12:27h

Milomir Marić, urednik televizije "Hepi" koji je jutros u Jutarnjem programu ugostio predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za "Espreso" kaže da Boška Obradovića nije zvao da gostuje u emisiji sa Vučićem.

Kako kaže, lider Dveri mu je poslao poruku u kojoj se zahvalio na pozivu da gostuje sa Vučićem, ali mu je on poslao poruku da nikakvog poziva nije bilo!

- On je negde oko ponoći poslao meni poruku "hvala na pozivu da učestvujem u ovoj emisiji sa Vučićem". Ja sam ga pozvao telefonom, nije bio dostupan i onda sam mu poslao poruku da nikakvog poziva nije bilo. On je hteo očigledno da izazove skandal, jer nije toliko glup da dođe nepozvan na duel sa predsednikom države, jer zna da ne bi mogao da se realizuje. Obezbeđenje je normalno reagovalo, nije mogao da uđe u zgradu jer ga niko nije pozvao. On je pokušao da izazove incident, ali ljudi iz obezbeđenja su kulturni i civilizovani i nije ga bilo. Kad nisu mogli da izazovu skandal oni su otišli - rekao je Marić za Espreso.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.