VESIĆ: Počela prva faza rekonstrukcije Bulevara patrijarha Pavla
Gradski menadžer Goran Vesić, Foto: Fonet

punom parom!

VESIĆ: Počela prva faza rekonstrukcije Bulevara patrijarha Pavla


Dodao je da u Rakovici urađeno mnogo toga - infrastukturni projekti, ritejl park, novi Dom zdravlja na Labudovom brdu...

Objavljeno: 01.03.2018. 12:06h

U Beogradskoj opštini Rakovica danas je počela prva faza rekonstrukcije Bulevara patrijarha Pavla koja podrazumeva izmeštanje korita Topčiderske reke, a radove su obišli ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradski menadžer Goran Vesić.


Stefanović je rekao da mu je drago što vidi da se u Beogradu stalno nešto radi jer je smatra da je za gradjane važno da se rešavaju pitanja kanalizacije, vodovoda, puteva, domova zdravlja, bolnica, porodilišta, škola.

"Nama je važno da gradimo, da pokažemo da iza nas stoji tim stručnih i sposobnih ljudi koji vam ne pričaju nekakve priče...želimo da svaki posao uradimo pošteno po zakonu, da to građane najmanje košta, a da dobiju najbolji mogući kvalitet", istakao je Stefanović.


Dodao je da u Rakovici urađeno mnogo toga - infrastukturni projekti, ritejl park, novi Dom zdravlja na Labudovom brdu...


"Mi hoćemo da radimo i mi to pokazujemo svakoga dana. Iza nas su škole, vrtići, bolnice, putevi - sve ono što je ljudima potrebno. Hoćemo to da radimo zajedno sa ljudima, da ih pitamo šta je to što je prioritet. Tako smo i ljude iz Rakovice pitali i rekli su nam da je Bulevar patrijarha Pavla prioritet za njihov svakodnevni život", rekao je Stefanović.


Gradski menadžer je rekao da će rekonstruisani Bulevara patrijarha Pavla povezati Rakovicu i Vidikovac sa Novim Beogradom i na brz i efikasan način omogućiti ljudima koji žive u tom delu grada da dodju do drugih delova grada bez problema.


Radovi podrazumevaju izmesstanje korita Topčiderske reke i izgradnju novog mosta, nakon čega će početi rekonstrukcija Bulevara patrijarha Pavla, naveo je Vesić i dodao da će bulevar imati po tri trake sa svake strane, trotoare, biciklističku stazu - sve ono što treba da ima jedan moderan bulevar.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media