JANUŠEVIĆ (SNS) OPTUŽIO STAMATOVIĆA: Napravio je milionsku štetu Čajetini!
Milan Stamatović, Foto: Fonet

pljušte optužbe

JANUŠEVIĆ (SNS) OPTUŽIO STAMATOVIĆA: Napravio je milionsku štetu Čajetini!

Takođe, Janjušević navodi da je državni revizor našao nezakonit postupak za nabavku opreme za gondolu vredne "10 miliona evra naših građana"

Objavljeno: 23:17h

Krsto Janjušević, narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS, saopštio je danas da je predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović "nelegalnim radnjama i sporovima koje je izgubio oko lokalne pijace" napravio milionsku štetu Čajetini.

- Milan Stamatović tumači Ustav i drži lekcije kako sačuvati južnu srpsku pokrajinu, a nije u stanju da sačuva pijac na Zlatiboru. Nelegalnim radnjama i sporovima koje je izgubio oko lokalne pijace napravio je milionsku štetu Čajetini - naveo je Janjušević u saopštenju.

Takođe, Janjušević navodi da je državni revizor našao nezakonit postupak za nabavku opreme za gondolu vredne "10 miliona evra naših građana", te da se Stamatović "zadužio na osnovu idejnog rešenja bez rešenih imovinsko pravnih odnosa".

Dalje, Janjušević navodi da je Stamatović, prema izveštaju državnog revizora izvršio nabavku dobara, radova i usluga bez sprovođenja javne nabavke u iznosu od 76.826.000 dinara.

- Stamatovićeva predizborna retorika je ozbiljna koliko i činjenica da godinu dana ne može da skupi 10 hiljada potpisa za registraciju svoje stranke, a Aleksandar Vučić se vodi Ustavom koji je rođen u narodu, koji je pisao narod, a jasno je da su neki "Stamatovićev ustav" kog se čvrsto drži i tumači pisali tajkuni - naveo je Janjušević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.