Lupali su gluposti za sve pare: Ovo su najveći biseri srpskih političara u 2015. godini! (FOTO) (VIDEO)

Urnebesna kompilacija

Lupali su gluposti za sve pare: Ovo su najveći biseri srpskih političara u 2015. godini! (FOTO) (VIDEO)

Nadamo se da će se konačno uozbiljiti i pokazati da su dostojni funkcija koje nose. Istini za volju, malo koji građanin veruje u to
Objavljeno:

Iako političari koji su na funkcijama, reprezentuju partiju iz koje dolaze, svoju stranku, pa i narodni parlamant, mnogi se uopšte ne trude da barem u javnim nastupima suzbiju svoju bahatost i bezobzirnost. Lupetaju sve i svašta, ne biraju reči, a za mnoge od njih se građani pitaju kako su uopšte došli na funkcionersko mesto. U protekloj 2015. godini smo se naslušali svega i svačega. Bilo je psovki, uvreda, a ponajviše ponižavanja institucija države. Ovo su najveći "biseri" domaćih političara koji su obeleželi godinu koja je na izmaku. Nadamo se u tom smislu uozbiljiti i pokazati da su dostojni funkcija koje nose. Istini za volju, malo koji građanin veruje u to.

Bratislav Gašić - Što volim novinarke koje lako kleknu Ubedljivo najveću glupost u prošloj godini irekao je ministar odbrane Bratislav Gašić, koga je stajao funkcije izrečen lični afinitet. Podsetimo, on je izneo neumesan i seksistički komentar na račun novinarke u Trsteniku, koja je čučnula kako bi se sklonila iz kadra snimatelja. Videvši potez dopisnice B92 Gašić je rekao: "Volim ove novinarke koje ovako lako kleknu".
Novinari su čekali ministra za izjavu, a neki od njih, među kojima je i dopisnica B92, čučnuli su kako ne bi bili u kadru dok Gašić govori. Kada je prišao novinarima, Gašić je upitao da li ih je portparol Ministarstva odbrane držao sve vreme napolju, a zatim je, videvši novinarku koja kleči, dodao: "Što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu". Primitivnu izjavu jasno su zabeležile kamere i mikrofoni novinarskih ekipa, a ona se ubrzo pojavila na Jutjubu i raširila po društvenim mrežama.

Zoran Babić - Bespilotni vazduplohov on je tokom polemike o izmenama Zakona o vazdušnom saobraćaju, čak pet puta spomenuo izvesnu "vazduplohovnu letelicu
Da zlo bude veće, on je diplomirani mašinski inženjer,
Igor Bečić - Mortadela
Palma - Dubai je u Evropi U raspravi u Skupštini Srbije o projektu "Beograd na vodi", "Palma" je poslanicima i celoj javnosti održao predavanje iz geografije. Braneći ovaj projekat, odnosno zalažući se za njega, jagodinski političar je pomenuo i Dubai. "Ja sam išao u Dubai da vidim najvišu zgradu u Evropi zove se Burdž Kalifa. Tri puta sam bio tamo da se slikam. I ovde će biti kula i svi će dolaziti ovde da se slikaju i nose kući tu uspomenu. Ovo (Beograd na vodi) će biti praznik ne samo za Novu godinu, već svakog dana će to biti praznik za sve koji dođu na ovu destinaciju", rekao je "Palma".
Đuka - Dvomesečnik izlazi na svake dve nedelje
Tomislav Nikolić - društvene mreže i telefon
Bratislav Gašić - Teleprontovanje
Babić - Svemirske godine
Gradonačelnik Požarevca - Ne vadi me bez povoda
Palma - Poštovana predsedniče

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.