DVERI PORUČILI UGLJANINU:  Ako mu ne odgovara da živi u Srbiji vrata su mu širom otvorena
Dveri logo, Foto: dveri.rs

STvarno je Preterao!

DVERI PORUČILI UGLJANINU: Ako mu ne odgovara da živi u Srbiji vrata su mu širom otvorena

Vreme je da ovom čoveku neko ozbiljno skrene pažnju na ponašanje, jer je očigledno da je ova izjava krivično delo

Objavljeno:

Pokret Dveri ocenio je danas da bi Srbija morala hitno da reaguje na izjave Sulejmana Ugljanina da je Srbija genocidna tvorevina sa neprihvatljivim imenom i načinom organizacije i da bi on, da je Srbija ozbiljna država, odavno bio na informativnom razgovoru."

"Vreme je da ovom čoveku neko ozbiljno skrene pažnju na ponašanje, jer je očigledno da je ova izjava krivično delo. "Dveri mu poručuju ako mu ne odgovara da živi u Srbiji vrata su mu širom otvorena, a Dveri se prve nude da mu kupe autobusku kartu, a može i avionsku, ali u jednom smeru", naveo je u pisanoj izjavi član Predsedništva Dveri iz Raške oblasti Borko Puškić.

Predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Sulejman Ugljanin izjavio je juče da Bošnjaci priznaju državu Srbiju koja će biti zasnovana na vladavini prava, ali ne i srpsku državu. On je rekao da "srpska država za Bošnjake predstavlja "genocidnu tvorevinu, sa neprihvatljivim imenom i načinom njene organizacije".

"Pojam srpske države su uveli ovi koji su danas na vlasti, a on je sam po sebi diskriminatorski nad svima koji ne pripadaju većinskom narodu. Mi insistiramo da u novom Ustavu Srbije Bošnjaci dobiju status naroda, da se Sandžaku obezbedi status pokrajine, odnosno srednji nivo vlasti, kao i na reviziji Akcionog plana za pristupanje Srbije Evropskoj uniji (EU)", rekao je Ugljanin.

Puškić je ocenio da Ugljanin očigledno ima zadatak da "uz podršku iz zapadnih ambasada i stranih službi vredja i provocira, negirajući srpsku državu. "Žalosno je to što nijedna politička stranka koja predstavlja muslimane ne osudjuje ovo divljaštvo i što od dve zvanične Islamske zajednice na prostoru srpske države nema ni jedne reči koje osudjuju andidržavno delovanje predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća, koji permanentno zloupotrebljava manjinska nacionalna prava. Postavlja se pitanje da li postoji Tužilaštvo u ovoj državi ili ne?!", upitao je Puškić. IPokret obnove Kraljevine Srbije osudio je Ugljaninovu izjavu kao novu provokaciju i uvredu srpskom narodu.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TVITER: Marko Kon u obračunu s tviterašima

(Espreso.co.rs / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.