Da li se sećate kako je Arkan pozivao u rat? Ovaj plakat nas podseća na to (FOTO)

Stara propaganda

Da li se sećate kako je Arkan pozivao u rat? Ovaj plakat nas podseća na to (FOTO)

Mnogi klinci su se tokom rata u bivšoj Jugoslaviji "ložili" na ovakve propagandne postere, a ovaj važi za ubedljivo najpopularniji
Objavljeno: 20:55h
Srpska dobrovoljačka garda osnovana je krajem 1990 godine. Jedinica je formirana od dobrovoljaca "željnih rata". Evo ko bi mogao da zameni Arkana u slučaju da se Ceca opet uda! (FOTO)
Željko Ražnatović Arkan, pokojni osnivač Srpske dobrovoljačke garde i suprug Svetlane - Cece Ražnatović harao je "podzemljem" Srbije 1992. godine, kada su Arkan i njegova Srpska dobrovoljačka garda ostali bazirani u Slavoniji i Baranji, sa kratkim “ekskurzijama” u Bosnu.

Постер Српске добровољачке гарде.

Posted by Збирка пропагандних постера on Thursday, December 24, 2015
Arkan i njegovi su jedina policija na tom terenu. Sva njihova vozila imala su plave table srpskog MUP-a, plave rotacije i sirene. Evo kako bi Arkan danas izgledao da je živ! Anastasijina najdirljivija poruka ocu! (FOTO)
Tu su počeli Arkanovi poslovi: šverc cigareta, goriva i slavonske hrastovine Mnogi klinci su se tokom rata u bivšoj Jugoslaviji ložili na ovakve propagandne postere, a ovaj je bio ubedljivo najpopularniji.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.