ZORAN BABIĆ SE RAZVEO I ODMAH NAŠAO NOVU DEVOJKU: Seksi doktorka je nova izabranica direktora Koridora Srbije!
Zoran Babić sa novom devojkom, Foto: Društvene mreže

preboleo bivšu

ZORAN BABIĆ SE RAZVEO I ODMAH NAŠAO NOVU DEVOJKU: Seksi doktorka je nova izabranica direktora Koridora Srbije!

Direktor „Koridora Srbije“ odlučio da više ne skriva atraktivnu brinetu zbog koje se nedavno razveo od dugogodišnje supruge Nataše

Objavljeno:

Direktor „Koridora Srbije“ i član Predsedništva SNS Zoran Babić ne krije više svoju novu izabranicu - atraktivnu i mladu doktorku, zbog koje je nedavno okončao brak sa dugogodišnjom suprugom Natašom, s kojom ima dve ćerke!

Visoki funkcioner SNS, koji se u početku ustručavao da na stranačka i gradska dešavanja povede svoju novu devojku, koju su gotovo svi njegovi saradnici znali, sada je rešio da stavi tačku na brojna nagađanja i da svoju lepšu polovinu predstavi javnosti.

Babić se u društvu mlade i atraktivne doktorke pojavio u restoranu u kojem je porodica Karić proslavila Svetog Jovana. Kako je na slavi bilo stotinak gostiju iz sveta politike, sporta, ali i šou-biznisa, Dragomirova supruga Hafa okačila je na društvene mreže sliku s novopečenim parom.

Na slici, koja je pokupila brojne lajkove, osim što na prvi pogled Babić i njegova devojka izgledaju zaljubljeno i srećno, primetno je da je on i dalje šlank, jer je liniju doterao mukotrpnim odlascima u teretanu, o čemu je Kurir i ranije pisao.

Babić je za slavsku svetkovinu izabrao nešto svedeniju odevnu kombinaciju - karirani sako i crnu košulju, dok se njegova devojka odlučila za bebi-roze haljinu, blejzer i ogrlicu bogatu cirkonima.

Izvor blizak ovom naprednjaku u razgovoru za Kurir jednom prilikom je rekao da Babićevoj bivšoj supruzi Nataši razvod nije teško pao, ali i da sada „izgleda bolje nego ikad“.

Bivša supruga Zorana Babića
Bivša supruga Zorana Babićafoto: Facebook

Babić nije želeo da komentariše pojavljivanje u javnosti sa svojom novom izabranicom, sa kojom je prošle godine proveo nekoliko dana na letovanju.

Procvetao

MEZOTERAPIJA, TERETANA...

Još dok je bio na čelu poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije, Babić je otvoreno pričao da ide na tretmane podmlađivanja lica - mezoterapiju, a nije krio ni da bi voleo hirurški da ukloni podbradak. U međuvremenu, promenio je i način ishrane i krenuo na intenzivne treninge u teretanu. Nedugo zatim počeo je više da nosi kežual kombinacije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.