ŠAPIĆ: Ministre, sram te bilo! STEFANOVIĆ: Pozivam Šapića da prijavi tužilaštvu sve što zna!
Prepucavaju se na društvenim mrežama, Foto: Fonet, Vladimir Milovanović

Sukob doktora nauka

ŠAPIĆ: Ministre, sram te bilo! STEFANOVIĆ: Pozivam Šapića da prijavi tužilaštvu sve što zna!

Došlo do ozbiljne prozivke

Objavljeno:

Aleksandar Šapić osvrnuo se na reči ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića koji je rekao da opozicija zloupotrebljava ubistvo Olivera Ivanovića u političke svrhe, i odgovorio na optužbe.

Šapić je oštro odgovorio ministru, i rekao da treba da ga je sram!

- Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović, me optužio da predsednika Vučića povezujem sa ubistvom Olivera Ivanovića.

Jedan od retkih sam na našoj političkoj sceni koji ni jednom svojom rečju, ovom ubistvu nisam dao političku konotaciju, jer smatram da su spekulacije te vrste vrlo opasne za stanje u društvu i da nikome ne mogu doneti dobro. Štaviše, osim žaljena za stradalim prijateljem i saučešća porodici, nisam izgovorio ni reč više na tu temu, baš da ne bih dodatno podrgevao već izuzetno napetu situaciju. Na sve ovo, poštovani ministre Stefanoviću, Vi ne trepnete, a iznesete najgnusniju i najopasniju moguću laž u kojoj mene optužite da predsednika Srbije povezujem sa ubistvom Olivera Ivanovića. Sram da Vas bude ministre, jer niste svesni odgovornosti koju nosite za reči koje izgovarate sa tako odgovornog mesta, a još više zbog posledica koje one mogu da imaju.

I još jednom, sram da Vas bude! - napisao je Šapić na svom Fejsbuku.

Ni ministar Stefanović mu nije ostao dužan, pa je na svom Tviteru "pojasnio" Šapiću kako stoje stvari.

- Pozivam Aleksandra Šapića da prijavi tužilaštvu sva saznanja koja ima, s obzirom da "nema dilemu" po pitanju počinioca. Toliko o poštenju, dobroti i obzirnosti - napisao je Šapić.

Bonus video:

Aleksandar Šapić, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.