UBISTVO IVANOVIĆA JE DOKAZ DA SE SRBIJA VRATILA U DEVEDESETE, JER SRBIJOM VLADAJU LIDERI IZ '90. Tadić o surovoj likvidaciji!
Tadić smatra da je Ivanović ubijen jer je uvek bio protiv albanskog i srpskog ekstremizma, Foto: Fonet, Beta/Saša Đorđević

reakcija

UBISTVO IVANOVIĆA JE DOKAZ DA SE SRBIJA VRATILA U DEVEDESETE, JER SRBIJOM VLADAJU LIDERI IZ '90. Tadić o surovoj likvidaciji!

Tadić smatra da je Ivanović bio uvek i svom snagom u borbi protiv i albanskog i srpskog ekstremizma na Kosovu i da je zato ubijen

Objavljeno:

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i bivši predsednik Srbije osvrnuo se na ubistvo Olivera Ivanovića i rekao da je ovo najočitiji dokaz da se Srbija vratila u devedesete.

- Ubistvo Olivera Ivanovića je najočitiji dokaz da se Srbija vratila u devedesete godine, jer Srbijom i vladaju lideri iz devedesetih - napisao je Tadić na Tviteru.

- Oliver Ivanović je bio uvek i svom snagom u borbi protiv i albanskog i srpskog ekstremizma na Kosovu. Zato je i ubijen - napisao je Tadić.

- Najdublje saučešće porodici Olivera Ivanovića, mog saborca i prijatelja. Oliver Ivanović je bio jedan od najhrabrijih, najobrazovanijih i najodlučnijih ljudi koje je srpska politika ikada imala na KIM - rekao je predsednik SDS.

Bonus video:

Dragan Đilas intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.