BRAT OLIVERA IVANOVIĆA: Nikad nije hteo da govori o pretnjama, neki detalji će otići sa njim pod zemlju, ALI SVIMA JE JASNO ŠTA SE DESILO!
Ubijen Oliver ivanović, Foto: EPA / Andrej Cukić

u šoku

BRAT OLIVERA IVANOVIĆA: Nikad nije hteo da govori o pretnjama, neki detalji će otići sa njim pod zemlju, ALI SVIMA JE JASNO ŠTA SE DESILO!

Miroslav Ivanović potvrdio je da je njegov brat Oliver Ivanović ubijen sa pet hitaca ispred zgrade u kojoj se nalaze prostorije njegove stranke

Objavljeno: 19:29h

- Odmah su obavestili Hitnu pomoć, odmah su i oni stigli. Ali izgleda da je već bilo kasno - potpuno potrešen rekao je za Sputnjik Miroslav Ivanović.

Brat ubijenog Olivera Ivanovića kaže da Oliver nije shvatao previše ozbiljno ni kada mu je zapaljen auto pre nekog vremena ali, on je bio takav.

- Oliver uopšte nije bio spreman da prenosi to što je osećao i da širi paniku tako da... Bojim se da će neki detalji otići sa njim pod zemlju. O tome da li se nešto u međuvremenu dešavalo, da li mu je neko pretio, da li je bilo nekakvih drugih stvari na tu temu, ne znamo ništa. Ali, svakom razumnom čoveku je, na osnovu njegove kompletne prošlosti i svega što se ranije događalo, može da bude sasvim dovoljno da shvati. Mislim da preko toga ne treba ništa više reći - rekao je Miroslav.

(Espreso.co.rs / sputniknews.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.