OPET MI GA UZEŠE, NISAM MOGLA DA GA SAČUVAM! Oglasila se supruga Olivera Ivanovića!
Supruga Olivera Ivanovića Milena saznala je ispred operacione sale da joj je suprug ubijen, Foto: Beta/Saša Đorđević, Fonet

pretužno

OPET MI GA UZEŠE, NISAM MOGLA DA GA SAČUVAM! Oglasila se supruga Olivera Ivanovića!

Mileni je pozlilo kad je čula strašne vesti

Objavljeno:

Supruga lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića bila je u šoku pošto je čula užasnu vest

Milena Ivanović, supruga lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, pošto je od lekara čula stravičnu vest da joj je muž ubijen, smogla je snage samo da izgovori: "Opet mi ga uzeše, nisam mogla da ga sačuvam".

Milena Ivanović, supruga Olivera Ivanovića koji je mučki ubijen danas ispred svoje kancelarije u Kosovskoj Mitrovici bila je ispred operacione sale je saznala da je izgubila supruga.

Ona je, čim je čula da joj je suprug upucan došla u bolnicu u pratnji Oliverovog brata i sve vreme čekala ispred operacionog bloka kako bi od lekara saznala detalje o njegovom stanju.

U jednom trenutku, iz sale je izašla medicinska sestra koja je tiho okupljenima saopštila da lekari nisu uspeli da spasu Ivanovića. Čim je čula vesti, Mileni je pozlilo.

Podsetimo, Ivanović je upucan danas na ulazu u svoju kancelariju u Kosovskoj Mitrovici. Na njega su nepoznati napadači ispalili nekoliko hitaca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.