OD GLUMACA DO SPORTISTA, SAD JE I ZVANIČNO! Evo ko je sve potpisao SNS LISTU!
Aleksandar Vučić s osmehom na licu, Foto: Beta

IZNENAĐENJE!

OD GLUMACA DO SPORTISTA, SAD JE I ZVANIČNO! Evo ko je sve potpisao SNS LISTU!

Srpska napredna stranka utvrdila je juče konačnu izbornu listu za predstojeće izbore u Beogradu

Objavljeno:

Listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" pristupio je Milan Gurović, prvi kapiten košarkaške reprezentacije Srbije. Sa timovima za koje je igrao osvojio je špansko prvenstvo 1999. godine i poljsko prvenstvo 2008. godine.

Takođe je osvojio zlatnu medalju na Svetskom košarkaškom prvenstvu u Indijanapolisu, zlatnu medalju 2001. godine na Evropskom prvenstvu u Turskoj i bronzanu medalju 1999. godine na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Srpska napredna stranka utvrdila je juče konačnu izbornu listu za predstojeće izbore u Beogradu, na kojoj, među prvih 20, gotovo da nema političara, a prvi na listi je hirurg dr Zoran Radojičić.

SNS
SNSfoto: Kurir

Od nestranačkih ličnosti na listi su i balerina i koreograf Aja Jung, dekan Pravnog fakulteta prof. dr Sima Avramović, redovni profesor Mašinskog fakulteta prof. dr Časlav Mitrović, prof dr Aleksandra Tomić, košarkaš Goran Grbović, Vesna Stanojević, Siniša Maii, Slobodan Nakarada i niz drugih koji se ne bave profesionalno politikom.

Listu "Aleksandar Vučić- zato što volim Beograd" potpisali su i Zoran Radojičić.

Događaju su prisustvovali funkcioneri SNS Goran Vesić, Biljana Popović- Ivković, kao i, takođe na listi, Svetislav Goncić i drugi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.