BRNABIĆ PROGOVORILA O DEVOJCI! Ona je moja najveća podrška, A O OVOM PROBLEMU NAJVIŠE PRIČAMO!
Foto: Kurir/ Privatna arhiva

ko bi rekao?

BRNABIĆ PROGOVORILA O DEVOJCI! Ona je moja najveća podrška, A O OVOM PROBLEMU NAJVIŠE PRIČAMO!

Na pitanje da li misli da ih je Srbija prihvatila kao par premijerka kaže da je Srbima najvažnije da li je neko dobar ili loš čovek

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić koja je koja je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa doktorkom Milicom Đurđić ne krije da joj je partnerka najveća podrška u životu i da joj je zahvalna na tome.

- Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak. Razgova i o mom poslu kao što i svako drugi razgovara u krugu svoje porodice. Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije želela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posledice i kritika mog života tiču tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumevanje svih žrtava koje sa tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj se zahvaljujem na tome.

Ana Brnabić sa devojkom
Ana Brnabić sa devojkomfoto: Kurir/Privatna arhiva

Na pitanje da li misli da ih je Srbija prihvatila kao par premijerka kaže da je Srbima najvažnije da li je neko dobar ili loš čovek.

- Nadam se da građani Srbije prepoznaju i da će sve više prepoznavati moju iskrenu ljubav prema ovoj zemlji i ono što pokušavam svaki dan da uradim, kao i energiju koju ulažem. I da će im jedino to biti važno.Srbija je zemlja iskreno dobrih ljudi, kojima je najvažnije kakav je ko čovek, pa onda sve ostalo - rekla je Brnabić u intervjuu za Alo.

Inače, Brnabićka i Đurđićka svojevremeno su se upoznale u jednom klubu u centru prestonice, kada su razmenile kontakte i počele sve češće da se viđaju. Ubrzo su otpočele vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Ubrzo nakon što je Ana postala predsednica Vlade i Milica je postala deo javnog života Srbije jer skoro na sve društvene događaje prati Anu.

BONUS VIDEO: Želje političara čitaocima Espresa

(Kurir.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.