ZORAN ŽIVKOVIĆ: Bujošević izvršava volju vlasti koja je uništila vrednosti 21. veka! Za 5 godina sam imao 0 sekundi na RTS!
Foto: Dragana Udovičić

Bez dlake na jeziku

ZORAN ŽIVKOVIĆ: Bujošević izvršava volju vlasti koja je uništila vrednosti 21. veka! Za 5 godina sam imao 0 sekundi na RTS!

Gostujući u emisiji "Novi dan" televizije N1, predsednik "Nove stranke" kritikovao je rad Javnog servisa i njegovog direktora

Objavljeno:

Predsednik Nove stranke Zoran Živković, gostujući na televiziji N1 u emisiji "Novi dan" imao je šta da kaže na račun predsednika Aleksandra Vučića.

Na pitanje o tome da li je razgovarao sa direktorom Javnog servisa Draganom Bujoševićem, Živković je odgovorio sledeće.

POPOVIĆ NAJBOGATIJI SRPSKI POLITIČAR ČIJE SE BOGATSVO PROCENJUJE NA 100 MILIONA DOLARA: A sav biznis mu u inostranstvu! KAKO TO?

Živković kaže da nije imao ni sekund prostora na Javnom servisu
Živković kaže da nije imao ni sekund prostora na Javnom servisufoto: Zorana Jevtić

- Ja njega znam 25 godina i potpuno mi je poražavajuće da čovek koji je bio jedan od aktera u borbi za slobode medija. za slobodno srpsko društvo, je sada postao izvršilac volje čoveka koji se zove Aleksandar Vučić, za koga mislim da ima dijagnozu, i to ne samo političku, a koji je uništio sve vrednosti 21. veka i evropske civilizacije - istakao je Živković i rekao da u poslednjih pet godina, od kada se vratio u politiku, nema nikakav tretman od strane Javnog servisa.

- Na RTS-u sam kao predsednik Nove stranke imao 0 sekundi programa - rekao je Živković.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Miroslav Čučković

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.