DEMOKRATE I NOVA STRANKA IZAŠLE NA BEOGRADSKE PIJACE: Šutanovac i Vesna Rakić Vodinelić pred građanima kritikovali plan za metro! (FOTO)
Dragan Šutanovac i Vesna Rakić Vodinelić na pijacama na Čukarici i Rakovici, Foto: Beta

Izašli među narod

DEMOKRATE I NOVA STRANKA IZAŠLE NA BEOGRADSKE PIJACE: Šutanovac i Vesna Rakić Vodinelić pred građanima kritikovali plan za metro! (FOTO)

Vrh DS-a je ove subote obišao naselja Čukarica i Rakovica i tom prilikom na lokalnim pijacama su razgovarali sa stanovništvom

Objavljeno: 15:32h

Demokratska stranka je već krenula u kampanju za predstojećegradske izbore u Beogradu.

Vrh DS-a je ove subote obišao naselja Čukarica i Rakovica i tom prilikom na lokalnim pijacama su razgovarali sa stanovništvom.

Predsednik stranke, Dragan Šutanovac, kandidatkinja DS-a za gradonačelnika Beograda Vesna Rakić Vodinelić, i Balša Božović obilazili su građane i razgovarali sa njima.

Lider Demokratske stranke je tom prilikom u razgovorima kritikovao ideju za izgradnju prve linije beogradskog metroa.

Dragan Šutanovac je obišao građane na pijaci
Dragan Šutanovac je obišao građane na pijacifoto: Beta

Projekat prve trase metroa koja bi počela u Makiškom polju je "potpuni promašaj i najbolja slika neznanja gradske vlasti", ocenio je Šutanovac u razgovoru sa stanovnicima naselja Čukarica i Rakovica, koja je posetio s Vesnom Rakić Vodinelić.

Dragan Šutanovac i Vesna Rakić Vodinelić u razgovoru s građanima
Dragan Šutanovac i Vesna Rakić Vodinelić u razgovoru s građanimafoto: Fonet

Vesna Rakić Vodinelić je navela da sa Makiškog polja dolazi većina pijaće vode za grad Beograd i da bi izgradnja blokovskih naselja i infrastrukture za metro ugrozila zdravlje građana.

Dragan Šutanovac u razgovoru s građanima na pijaci
Dragan Šutanovac u razgovoru s građanima na pijacifoto: Fonet

- Koalicija Demokratske stranke i Nove stranke neće Beogradom upravljati improvizacijama, već pažljivim promišljanjem i planiranjem, uvažavajući mišljenje struke i potrebe gradjana. Prvi zajednički zadatak jeste zaustaviti pljačku javnih resursa koja je u toku, a beogradski izbori prva su prilika za to - rekla je ona.

- Potom ćemo raskinuti sve štetne ugovore, a sulude, nezakonito i nasilnički donete planove staviti van snage - izjavila je Vesna Rakić Vodinelić.

BONUS VIDEO: Tri pitanja za Đilasa, Šapića i Šutanovca

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.