SNS SARAĐUJE S FAŠISTIMA I PODRŽAVA IH! Poslanica Marinika Tepić objavila fotografije kao dokaz! (FOTO)
MARINKA TEPIĆ, POSLANICA NOVE STRANKE O SARADNJI SNS-A SA FAŠISTIMA, Foto: Beta

nakon pretnji smrću

SNS SARAĐUJE S FAŠISTIMA I PODRŽAVA IH! Poslanica Marinika Tepić objavila fotografije kao dokaz! (FOTO)

Dve vrlo zanimljive fotke

Objavljeno:

Nova stranka i njihova poslanica Marinika Tepić, podneli su inicijativu Ustavnom sudu za zabranu delovanje organizacije, Nacionalni srpski front.

Ona je podnela prijavu policiji zbog kako je navedeno organizovanih pretnji, pa čak i poziva na ubistvo, koje dobija od desničarskih grupa, kako preko serije tekstova na internet portalima, tako i preko društvenih mreža.

Nakon prijave, Marinka Tepić se oglasila i na svom Tviter nalogu.

- A meni pretnje smrću kad sam dokazivala da Vučićeva stranka i režim podržavaju fašiste. Upravo osnovana "Srpska desnica" za izbore u Beogradu. Predsednik Miša Vacić! Do njega Milenko Jovanov, potpredsednik Vučićeve SNS, napisala je ona aludirajući na njihovu povezanost i preveliku "slučajnost".

Ona je takođe objavila fotografiju na kojoj se vidi kako Tomo Lovreković koji je uhapšen zbog poziva na njeno ubistvo sedi sa Vacićem kao njegova podrška za beogradske izbore, i to samo par dana ranije.

Samim tim, zaključila je kako je predsednik Srbije ovim potezom i zvanično stao uz fašiste.

Podesećamo, jednu od najbrutalnijih pretnji upućeno Marinki Tepić potpisuje Tomo Lovreković, koji u tekstu objavljenom na izvesnom portalu navodi: „N1 neće pitati Marinike. Mi ih moramo pitati i ispitati i ućutkati. Jednom za svagda. Sve do jedne. Za početak snajperski, a kasnije i artiljerijski. Ona ili mi.“

Pogledajte bonus video:

NOVINARKA ESPRESA PREKREČILA KUKASTI KRST U CENTRU BEOGRADA: Nacisti, upozoravamo vas, ZA VAS U SRBIJI NEMA MESTA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.